Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice odpadly ve druhém dějství


Branky


10. M. Nowický , 22. M. Pluške - 17. A. Vilkus , 20. M. Duda , 38. M. Duda , 59. M. Gai , 67. M. Duda , 81. P. Adamčík , 85. T. Ondič
0

V prvním poločase ještě Štěpánkovice držely s hosty krok, když prohrávaly jen o jednu branku. Ve druhé jim nasázely Darkovičky čtyři góly a domácí utržili debakl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se odehrávala vyrovnaná partie, dokonce do třicáté minuty byly mírně lepší Štěpánkovice. Ty se ujaly, když na světelné tabuli svítila desátá minuta, vedení. To zahrávala domácí družina standardní situaci, míč si na zadní tyči našel cestu k Michalu Nowickému, a ten hlavou poslal míč za záda brankáře Piskaly - 1:0. Darkovičky ale o sedm minut později vyrovnaly skóre, když se ukopl hrající trenér Štěpánkovic Slaný, míče se zmocnil Adam Vilkus a přehodil domácího brankáře - 1:1. Ve 20. minutě šly Darkovičky dokonce do vedení, když Milan Duda dostal míč za obranu a střelou podél gólmana poslal merunu do sítě - 1:2. Štěpánkovice srovnaly hned vzápětí, když aut Gabriela Slaného prodloužil Jiří Vendelín na Martina Pluškeho a ten byl neomylný - 2:2. Vedení se Darkovičky ujaly znovu ve 38. minutě, když Milan Duda zakončil své sólo kličkou na brankáře a střelou do prázdné branky - 2:3. 

 

Definitivní zlom v zápase nastal po čtvrtém gólu hostující družiny. Ten Štěpánkovice naprosto zlomil a na hřišti pak už kralovalo jen hostující mužstvo. V 59. minutě utekl po levé straně Michal Gai a s přehledem zavěsil míč do brány - 2:4. V 67. minutě našel Petr Ender Milana Dudu, který střelou asi z dvaceti metrů zkompletoval hattrick - 2:5. V 69. minutě vystřídal Milana Dudu Petr Adamčík a asi za deset minut vsítil branku - 2:6. Konečnou podobu výsledku dal pět minut před záverečnyým hvizdem rozhodčího Michal Ondič, který využil zaváhání domácího brankáře Volného - 2:7. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (hrající trenér): Do třicáté minuty jsme byli lepším týmem, ale po našich hrubkách jsme inkasovali. Ve druhém jsme chtěli a srovnat, ale bohužel po ztrátě míče jsme inkasovali na 2:4 a odešli jsme fyzicky i psychicky.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): Štěpánkovice daly dva góly ze standardek, jinak tahaly za kratší stranu provazu. První poločas byl ještě vyrovnaný, ale ve druhém odpadli a my jsme přidali ještě čtyři branky.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
R. Volný [-] - M. Tomíček [-] , S. Berek [-] , P. Benek [-] , J. Václavík [-] , L. Bielan [-] , M. Pluške [-] , O. Bělák [-] , M. Nowický [-] , G. Slaný [-] (60. L. Kožušník [-] ) , J. Vendelín [-]

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - J. Míl [-] , J. Hanus [-] , P. Ender [-] , R. Korchan [-] (81. D. Hruška [-] ) - V. Mikula [-] (85. T. Fajkus [-] ) , M. Gai [-] , D. Schebestik [-] , T. Ondič [-] - M. Duda [-] (69. P. Adamčík [-] ) , A. Vilkus [-]

ŽK: 47. J. Václavík , 58. M. Pluške - 58. M. Gai .
Hráči zápasu: M. Duda , A. Vilkus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - HARAZIM Robert (N), LIČKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.