6:1
(2:0)
88. J. Majer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice nasázely Hati půltucet branek


Branky


7. J. Hluchník , 38. P. Kubiš (p.) , 69. Š. Beneš , 72. P. Hluchník , 83. L. Mučka (vl.) , 84. J. Halfar - 88. J. Majer
0

Strahovice si doma poradily s Hatí, která korigovala až v samém závěru utkání za stavu 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Strahovic přijela Hať a domů si odvezla půltucet branek. V prvním dějství to ale na takovou kanonádu nevypadalo. Hrál se vyrovnaný fotbal, i když více šancí měly Strahovice. V 7. minutě vyslal Patrik Kubiš za hostující obranu Jana Hluchníka, který si přehodil míč z pravé nohy na levou a zavěsil pod šibenici - 1:0. Do třicáté minuty se na hřišti nic významného neodehrávalo. Pak si Strahovice vypracovaly několik šancí. Nejdříve centr Patrika Kubiše poslal hlavou vedle Jan Hluchník. Pak dvě šance spálil Petr Lhotský. Tlak vyvrcholil v 38. minutě, když byla nařízená sporná penalta, kterou proměnil zkušeně Patrik Kubiš - 2:0.

 

Úvod prvního dějství byla lepším týmem Hať, která se tlačila před domácí branku, ale k ohrožení svatyně se nedostala. Rozhodující okamžiky zápasu přišly v polovině druhého poločasu. V 69. minutě zahrával rohový kop Patrik Kubiš, a Štěpán Beneš byl neomylný - 3:0. O tři minuty později se opakovala situace jako přes kopírák, jen s tím rozdílem, že rohový kop Patrika Kubiše přistál u Pavla Hluchníka, a ten počvrté rozvlnil síť - 4:0. V 83. minutě si Hať dala nešťasný vlastní gól Lukášem Mučkou - 5:0. O minutu později se dostal k odraženému míči Jakub Halfar, a uklidil ho k tyči - 6:0. Hosté korigovali výsledek v 88. minutě, když pěknou akci zakončoval Jan Majer - 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): První poločas byl hodně vyrovnaný, hrálo se hodně ve středu hřiště. Z šesti tutovek jsme dali dva góly. Myslím, že rozhodl náš třetí gól, který Hať poslal do kolen.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Špatný takový výsledek, který neodpovídá dění na hřišti. První gól jsme dostali po naší chybě, druhý ze sporné penalty. Ve druhém jsme se snažili tlačit, ale postupně jsme dostávali další branky. Korigovali jsme gólem až v samém závěru.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] , J. Beneš [-] , P. Hluchník [-] , T. Němec [-] - P. Lhotský [-] (46. J. Stříbný [-] ) , Š. Beneš [-] , P. Slavík [-] (43. R. Hladík [-] ) - D. Juchelka [-] (69. J. Halfar [-] ) , P. Kubiš [-] - J. Hluchník [-] (46. A. Dvořák [-] )

TJ Sokol Hať B
R. Marčák [-] - J. Fryštácký [-] (76. L. Mučka [-] ) , M. Sojčák [-] , L. Tyleček [-] , M. Schimanek [-] , J. Macháček [-] , R. Polášek [-] , V. Paskuda [-] , J. Válek [-] , P. Horák [-] , M. Skiba [-] (68. J. Majer [-] )

ŽK: 42. P. Slavík .
Hráči zápasu: J. Halfar - P. Horák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - KOCIÁN Filip (N), HYMON Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.