3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klekner hattrickem zajistil domácím důležité tři body


Branky


0

Dobroslavice v souboji o postup vedly už po poločase o dvě branky. Ve druhé části přidaly ještě jednu a zaslouženě zvítězily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj mezi prvním a druhým týmem v tabulce nabídl zápas mezi Dobroslavicemi a Bohuslavicemi. V prvním poločase na hřišti dominovala domácí družina z Dobroslavic. Bohuslavice se velice dlouho nedokázaly dostat do hry. Úvodní čtvrthodina byla sice oťukávací, ale pak už dominovaly na hřišti Dobroslavice. Do vedení šla domácí družina po osmnácti minutách hry, když Jakub Klekner dorazil za záda hostujícího brankáře vyraženou střelu - 1:0. Pět minut před přestávkou zahrávala domácí družina rohový kop, míč se dostal na hlavu Jakuba Kleknera a ten dal svůj druhý gól v zápase - 2:0.

 

Ve druhém dějství se hra začala vyrovnávat. Bohuslavice více otevřely hru a Dobroslavicícm se začínaly otevírat v jejich defenzivě vrátka. Bohuslavice si vypracovaly několik šancí. Aleš Barč měl dvě nadějné šance, a nedal. Stejně se vedlo Janu Krupovi a Filipu Hrubému. Třetí úder Bohuslavicím zasadil v 71. minutě hrdina dne Jakub Klekner, když přímo z voleje uklidil balon k tyči hostující svatyně a zkompletoval svůj hattric - 3:0. Bohuslavice se nevzdávaly, ale Michal Šramel byl neúspěšný z přímého kopu, stejně se vedlo i Piskořovi. I Dobroslavice mohly přidat dvě branky. Ale Václav Chromečka a Miroslav Knopp mířili pouze do břevna. Dobroslavice tak dokráčely k prvním jarním třem bodům. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): byl to pohledný fotbal. Bohuslavice chtěly hrát fotbal, a to nám vyhovovalo. My jsme góly dali, oni ne, tak jsme vyhráli.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): První poločas jsme se vůbec nedokázali dostat do hry a inkasovali dva góly. Ve druhé jsme zkusili hrát vabank, ale góly jsme nedostali, naopak ještě inkasovali a soupeř vyhrál zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (75. J. Osmančík [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] (20. M. Knopp [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , D. Tůma [-] (71. P. Lukáš [-] ) , D. Pavelek [-]

SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - V. Mička [-] , V. Janoš [-] , T. Král [-] , F. Hrubý [-] , A. Barč [-] , J. Krupa [-] , T. Hruška [-] (27. P. Štefek [-] ) , M. Šramel [-] , I. Dominik [-] , T. Chlopčík [-]

ŽK: 30. D. Rathouský - 25. A. Barč .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - REŽNÝ Oldřich (N), BLOKŠA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.