3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice doma se Závadou nezaváhaly


Branky


0

Sudice se během zápasu ujaly až tříbrankového vedení, které Závada už jen korigovala jednou brankou asi deset minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Kryštof zařídil Sudicím vedení

Na úzké hřiště do Sudic přijela Závada. V první čtvrthodině hry se obě mužstva pouze oťukávala a žádná šance se neurodila. Po tomto opatrném úvodu se postupně začala více osmělovat družina ze Sudic, která přejímala taktovku utkání. V 19. minutě se na půlící čáře zmocnil míče sudický Tomáš Kryštof, který se individuálně uvolnil a ze třicet metrů napřáhl ke střele a míč zaplul k levé tyči hostující kasy - 1:0. I do konce poločasu diktovaly Sudice tempo hry. Několikrát nebezpečně zahrozily Pavlem Baránkem, ale jejich akcím vždy chyběla finální fáze a úspěšná přihrávka. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Sudice utekly o tři branky a Závada už jen snížila

I úvod druhé půle patřil domácí eskadře. V 52. minutě stál na začátku gólové akce Tomáš Kalmus, který vysunul na levé straně Tomáše Riemela, jenž odcentroval do vápna na Tomáše Zipse, který balón nekompromisně napálil po břevno hostující klece - 2:0. V 66. minutě po akci Pavla Baránka a Tomáše Riemela, propálil vše, co mu stálo v cestě Vojtěch Kryštof - 3:0. Zhruba od 70. minuty převzala taktovku hry Závada a domácím pořádně zatápěla. Nejdříve Lukáš Staňo napálil míč do břevna. V 81. minutě po centru Padycha snižoval Václav Ritnošík - 3:1. V 84. minutě napálil sudický Michal Pitra tyč a odražený míč, který směřoval do sítě tečoval v ofsajdu stojící Zeman do sítě, a tak branka nebyla pro ofsajd uznána. Hned vzápětí byl v pokutovém území Sudic faulován Daniel Gryz, ale penaltu Ritnošíkovi lapil domácí brankář Jiří Plachtzik. Pak se už je střetnutí dohrávalo.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme měli převahu a mohli jsme vézt i větším rozdílem. Po úvodní trefě nám chyběla bohužel ale finální přihrávka. Zkraje druhého jsme přidali druhou a pak třetí branku. Poslední dvacetiminutovka patřila Závadě, která snížila na 3:1. Pak dokonce neproměnila po naší velké šanci penaltu. Pak už se zápas dohrával.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Byl to smolný zápas. Domácí dávali góly a my ne, proto asi vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - M. Kryštof [-] , M. Kubeša [-] , L. Kartous [-] , A. Schwenzner [-] - T. Kryštof [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - P. Baránek [-] , V. Kryštof [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - V. Persich [-] , V. Chříbek [-] , A. Dihel [-] , T. Janeček [-] , L. Staňo [-] , J. Lébl [-] , D. Gryz [-] , V. Ritnošík [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

ŽK: 25. D. Gryz , 32. A. Dihel .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - HOMOLA Jakub (N), KOCIÁN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.