Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovicím se povedl dokonalý obrat ve skóre


Branky


0

Dobroslavice vedly po první části o dvě branky, ale Služovice skóre zvrátly a získaly tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice vedou o dvě branky

Lídr tabulky z Dobroslavic zajížděl na horkou půdu do Služovic. Hrálo se vyrovnané střetnutí. Do vedení šli hosté po čtvrthodině hry, kdy střela Davida Rathouského i s lehkou tečí skončila za zády domácího brankáře - 0:1. V 17. minutě vyzkoušel pozornost hostujícího gólmana Miroslaw Wójciciki, ale jeho střela jen těsně minula jeho levou tyč. Ve 23. minutě se na malém vápně domácí Martin Kremser v nadějné pozici ukličkoval. V 29. minutě propadl trestný kop Dobroslavic až k Jakubu Kleknerovi, který už neměl problém vsítit branku - 0:2. Poslední šance první půle patřila Služovicím, ale Polhoš pálil nad.  

Služovický obrat

Služovice načaly svůj obrat už ve 46. minutě, když dlouhý aut Lasáka prodloužil hlavou k levé tyči Martin Kremser - 1:2. V 55. minutě po dlouhém výkopu nepřehodil hostujícího brankáře Gletník. V 65. minutě fauloval hostující brankář Vajda Vojtěcha Kremsera a ze značky pokutového kopu se nemýlil Petr Kriebel - 2:2. O pět minut později se v úniku ukopl opět Gletník. Rozhodující okamžik utkání přišel v 73. minutě, když Vojtěch Kremser svou střelu umístil k pravé tyči hostující branky - 3:2. Ještě v samém závěru neproměnil své sólo domácí Vitásek. Služovice se tak dostaly na druhé místo a na svého soupeře ztrácí čtyři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Bylo to vyrovnané utkání. V první půli jsme po našich chybách ale dostali dvě branky. Ve druhém dějství jsme hned zkraje snížili a pak ještě dvěma góly zápas otočili.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): V prvním poločase jsme dali takové dva náhodné góly. Soupeř moc šancí neměl. Ve druhém jsme dostali ale branky tři. Domácí vyhráli zaslouženě, protože dali o jeden gól více než my.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Knura [-] (46. V. Kremser [-] ) , J. Polák [-] , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] - A. Lasák [-] (71. R. Tománek [-] ) , M. Polhoš [-] , J. Černý [-] (74. P. Ferenc [-] ) , M. Wójcicki [-] - J. Gletník [-] (90. D. Vitásek [-] ) , M. Kremser [-] (55. V. Ciminga [-] )

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] (70. M. Knopp [-] ) , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-]

ŽK: 38. A. Ciminga , 88. V. Kremser .
Hráči zápasu: P. Kriebel , V. Kremser .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - MATONOHA Petr (N), KNOPP Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.