3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky otočily zápas


Branky


52. J. Míl , 60. A. Vilkus , 78. M. Duda - 47. P. Kozelek
0

Po bezbrankové první půli jako první vsítil branku Dolní Benešov. Darkovičky však skvělé zápas zvrátily třemi góly a připsaly si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Darkovičky na svém pažitu přivítaly v sobotním odpoledni mančaft z Dolního Benešova. Zápas byl ovlivněn větrem. Hrála se vyrovnaná partie, kdy o něco lepším týmem byli hosté z Benešova. Darkovičky pouze nakopávaly balón vzduchem a do žádné šance se nedostaly. Hosté si v první části vypracovali dvě nadějné šance. Lukáš Stříbný však nedokázal dobře zpracovat balón ve výhodné pozici. Tři minuty před koncem první půle přistál centr z boku u Marka Kubiše, který však asi z pěti metrů nepřesně zakončil. Poločas tak branku nepřinesl. 

Po úvodní trefě hostů, domácí zápas třemi góly zápas otočili

Ve druhé polovině zápasu už začaly padat i branky. První se dokázali úspěšně prosadit hosté. V 47. minutě odcentroval Spruch míč, který proletěl celou šestnáctkou a na zadní míči stál Pavel Kozelek a míč zametl do brány - 0:1. Darkovičky ale tato situace nezaskočila. V 52. minutě zahrávali domácí rohový kop, míč se postupně dostal k osamocenému Janu Mílovi, který vyrovnal účet zápasu - 1:1. Po hodině hry šly Darkovičky do vedení, když balon postupně doputoval přes Beneše a Ondiče k Adamovi Vilkusovi, a ten vsítil rozdílovou branku - 2:1. Dvanáct minut před koncem zápasu dal pojšťovací branku Milan Duda, který proměnil samostatný nájezd - 3:1. Hosté pak otevřeli hru, a Darkovičky chodily do otevřené obrany, ale ani Duda, ani Vilkus a ani Schebestík už branku nevsítili. V 89. minutě byl navíc Benešovu vylouče Šikora. Darkovičky pak už v pohodě dokráčely k výhře. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Zápas ovlivnil vítr. V první hrál po větru Benešov a kontroloval hru, my jsme jen nakopávali. Po pauze Benešov z první šance otevřel skóre. My jsme ale třemi góly zápas otočili a pak jsme už hru kontrolovali. Hosté navíc ke konci fyzicky odpadli.

FC Dolní Benešov B
Michal Spruch (hráč): První půlka byla taková vyrovnaná, dokonce bych řekl, že jsme byli o něco lepším týmem. Měli jsme dvě šance. Pak jsme se po pauze ujali vedení, ale domácí dokázali třemi góly zápas zvrátit.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - A. Vilkus [-] (77. J. Kneifel [-] ) , J. Míl [-] (79. D. Hruška [-] ) , J. Hanus [-] , P. Beneš [-] , P. Ender [-] - T. Ondič [-] , M. Ondič [-] , L. Lička [-] , D. Schebestik [-] - M. Duda [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - L. Stříbný [-] (69. T. Glogar [-] ) , T. Miketa [-] (46. A. Urban [-] ) , J. Rozsíval [-] (46. P. Kozelek [-] ) , M. Kubiš [-] , M. Spruch [-] , M. Vaculík [-] (46. J. Vavřínek [-] ) , M. Daněk [-] , L. Šikora [-] , R. Pačka [-] , P. Kichner [-]

ŽK: 54. A. Vilkus , 85. D. Hruška - 25. P. Kichner , 86. L. Šikora . ČK: 89. L. Šikora .
Hráči zápasu: J. Míl - J. Rozsíval .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.