4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina doma přemohla Hlavnici


Branky


8. P. Kolár , 27. M. Koval , 32. P. Boček , 51. M. Koval - 33. M. Bulanda
0

Vřesina už po půlhoině hry vedla o tři branky. Hlavnice do poločasu jen snížila. Na počátku druhého vstřelila Vřesina čtvrtý gól a výhru v poklidu uhájila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice přijela k svému poslednímu zápasu do Vřesiny. V prvním poločase se odehrávala vyrovnaná partie s šancemi na obou stranách. Vřesina ty své dokázala proměnit. Hlavnice nikoliv. V první příležitosti se objevil hostující David Liška, ale naložil s ní macešsky. Vedení se ujala Vřesina v 6. minutě, když rohový kop Lumíra Vojáčka uklidil do sítě Pavel Kolár - 1:0. Hlavnice mohla kontrovat hned vzápětí, ale Jan Wollner nezamířil přesně. Ve 27. minutě vedli domácí už o dvě branky, když Miroslav Koval zamířil přesně k tyči - 2:0. O chvíli později další hlavnickou šanci zazdil David Ochrana. Ve 32. minutě postupoval na hostující branku Miroslav Koval a vybídl ke skórování kanonýra Petra Bočka - 3:0. O minutu později snižoval hlavnický Martin Bulanda, když z poloviny hřiště nachytal na švestkách domácího brankáře Lamparta - 3:1. Deset minut před koncem poločasu se objevili v šancích Petr Boček a Miroslav Koval, ale oba nedali.

 

Ve druhém poločase už na hřišti vládla Vřesina, která hned po pěti minutách střelou Miroslava Kovala k tyči zvyšovala na 4:1. Dokonce zápasu ještě Vřesina zahodila několik šancí, které vychytal skvěle chytající brankář Kirschner. V 58. minutě vylapal samostatný nájezd Miroslava Kovala, který na něj šel sám od poloviny hřiště. Po hodině hry si vylámal zuby na hostujícím gólmanovi Petr Boček. V 68. minutě střela Miroslava Kovala z jedenácti metrů mířila těsně vedle. V samém závěru zápasu nedali samostatné nájezdy Vojtěch Kocián s Petrem Bočkem. Vřesina přesto v pohodě dokráčela ke třem bodům. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Byli jsme lepším týmem, a kdybychom nenechali vyniknout hostujícího brankáře, mohlo to skončit dvojciferným výsledkem. Chtěl bych poděkovat všem našim fanouškům za podporu v uplynulé sezóně a všem našim hráčům za předvedenou hru. Zároveň bych rád všechny naše fanoušky a další příznivce chtěl pozvat na sportovní slavnosti, které se uskuteční příští týden v našem areálu. V pátek od 20:00 nás čeká karneval. V sobotu od 13:00 obecní turnaj, a v neděli od 13:00 mezinárodní utkání s partnerskou obcí z Polska.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): První poločas byl relativně vyrovnaný, jen my jsme nedokázali proměnit šance. Ve druhém už byli domácí lepším týmem a nás podržel brankář, který chytil hodně šancí. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - O. Kocián [-] , P. Boček [-] , M. Koval [-] (80. M. Škroch [-] ) , L. Vojáček [-] , P. Strakoš [-] , P. Kolár [-] , F. Rončka [-] (75. D. Buhla [-] ) , V. Čech [-] , J. Štefek [-] (46. M. Gajda [-] ) , V. Kocian [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Liška [-] , S. Lebeda [-] , M. Bulanda [-] , P. Elbl [-] , T. Liška [-] , J. Lukáš [-] , J. Wollner [-] , D. Hendrych [-] (46. D. Lukáš [-] ) , P. Wolf [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 43. O. Kocián , 78. V. Čech - 65. P. Elbl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - PUFFLER Jan, ŠULA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.