D. David 41.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia se nadřela na tři body


Branky


0

Opava sice měla převáhu, ale tu vyjadřila v první půli jen jednou brankou. Navíc Bělá ke konci poločasu vyrovnala. Rozhodující okamžik pak přišel po hodině hry, když se Opava opět ujala vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod střetnutí vyšel lépe hostující Slavii, když ve 4. minutě po pravé straně utekl Jan Frank a centrem nabídl balon forvardovi Lukáši Mařádkovi, který si už věděl rady – 0:1. Do třicáte minuty si Opava vypracovala několik tutovek. Dvě branky jí navíc nebyly pro ofsajd uznány. Ofsajdovými střelci se stali Rostislav Škrobánek a Jakub Herrmann. Několikrát byla ještě Opava zastavena ve slibně se rozvíjející akci praporkem pozemního rozhodčího. Po půlhodině hry se hra postupně srovnala, a na konci poločasu navíc po spolupráci bratrů Davidů, propasíroval merunu k tyči Daniel a vyrovnal účet zápasů– 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

O přestávce sprchlo a to více svědčilo hostům z Opavy , kterým patřil i úvod druhé poloviny zápasu, kdy si vytvořili tlak. Do role smolaře se pasoval opavský Lukáš Mařádek, který dvakrát orazítkoval tyčku domácí klece. Rozhodující okamžik střetnutí přišel v 64. minutě, když se po centru Jana Franka do vápna uvolnil Lukáš Mařádek a z otočky napálil míč k tyči a prolomil smůlu – 1:2. V poslední desetiminutovce zápasu si Bělá vypracovala mírný tlak, snažila se probít do hostujícího vápna dlouhými nákopy, ale bez účinného efektu. Opava tak už tři body udržela. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Nepohlídali jsme si úvod a dostali jsme brzy branku. Po dvaceti pěti minutách se hra začala vyrovnávat, a my jsme na konci poločasu vyrovnali. Ani úvod druhé půle nám nevyšel, a my jsme inkasovali. Ke konci jsme sice tlačili, ale bez efektu.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Hrálo se na špatném terénu, ale naštěstí na začátku druhé půle sprchlo a to nám sedělo víc. Brzy jsme se ujali vedení, a měli i další šance, ale nedali jsme. Dva góly nám neuznali pro ofsajd. Ke konci poločasu po naší hrubce vyrovnali. Vstup do druhé půle jsme měli lepší, dvě tyčky a pak branka. V závěru se snažili domácí vyrovnat, ale bylo to takové platonické.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - J. David [-] , M. Packo [-] , J. Demko [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] , R. Kiesewetter [-] , P. Vybrančík [-] , R. Vybrančík [-] , P. Matura [-]

FK Slavia Opava
M. Javorek [-] - J. Kretek [-] , R. Jedlička [-] , L. Šustak [-] , J. Varsamis [-] , T. Matějek [-] , J. Frank [-] , J. Herrmann [-] , R. Škrobánek [-] , L. Mařádek [-] , A. Džemla [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: MEIER Milan - PUFFLER Jan, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.