0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Stěbořice


Branky


0

Hosté o své výhře rozhodli do poločasu, kdy vsítili dvě branky. Ve druhé se už skóre neměnilo a Stěbořice mají další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na derby do Hlavnice přijelo mužstvo z nedalekých Stěbořic. Obě mužstva byla v jiném rozpoložení. Hlavnice minule vysoce prohrála s Budišovem. Stěbořice doma vydřely v minulém zápase výhru nad Kobeřicemi. V první polovině byly mírně lepším týmem Stěbořice, které svou převahu vyjádřily dvěma přesnými zásahy. V první příležitosti se ale objevila Hlavnice, když po centru Zbyňka Vrány hlavičkoval do tyče Petr Wolf. Do vedení se dostaly Stěbořice ve 22. minutě, když hostující hráč vysunul za obranu Romana Kokoška, který si v těchto situacích většinou ví rady - 0:1. Před odchodem do kabin po centru Daniela Hendrycha hlavičkoval vedle domácí kanonýr David Liška. A platilo otřepané nedáš, dostaneš, když po rychlé akci Romana Kokoška zasouval míč do brány Vojtěch Graca - 0:2.

 

Ve druhém dějství se hra vyrovnala a Hlavnice si vypracovala více brankových příležitostí, ale i kdyby asi hrála do půlnoc, tak branku by nedala. Jan Wollner s Davidem Liškou se objevili sami před hostujícím brankářem Jakubem Losertem. Wollnerovi jeho úmysl vychytal brankář Losert, Liška naopak špatně seřídil mířidla a pálil mimo tři tyče. Přímý volný kop Davida Lišky zase skončil jen na tyči hostující svatyně. V poslední šanci se objevil opět Liška a opět mířil vedle branky. Stěbořice si vypracovaly za druhý poločas jednu vážnější šanci, když hlavička Michala Josefuse už směřovala do branky, ale obránce ji stačil vykopnout. Následnou dorážku Josefuse chytil domácí brankář Petr Gebauer. Stěbořice si tak odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Zápasu by spíše slušela remíza. My jsme měli více brankových příležitostí, ale branky jsme nedali. Oni potrestali naše dvě hrubky a vyhráli.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): V prvním dějství jsme byli jasně lepším týmem, úplně ve všem, na míči, pohybově. Druhý poločas už byl jak od nás, tak i od soupeře kopanou, ke které přispěl i nepřesnými výroky hlavní arbitr.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - D. Liška [-] (85. J. Lukáš [-] ) , L. Kirschner [-] , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] , T. Kukol [-] (86. M. Bulanda [-] ) , O. Pasterňák [-] , J. Wollner [-] , D. Hendrych [-] , P. Wolf [-] , D. Ochrana [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , V. Graca [-] (75. P. Fiedler [-] ) , M. Jamnický [-] (90. F. Otipka [-] ) , K. Havlásek [-] , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , L. Burda [-] (85. J. Holubec [-] ) , P. Vavrečka [-]

ŽK: 29. P. Elbl , 47. T. Kukol , 58. J. Wollner , 80. O. Pasterňák - 38. L. Burda , 58. J. Losert , 59. M. Josefus , 71. R. Kokošek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - STANKE Vladimír, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.