Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice obrátily v úvodu druhé půle


Branky


0

Hosté z Kobeřic po půlce vedly o jednu branku. Ale nástup Stěbořic ve druhé půli a dvě branky v síti hostů rozhodly zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice, které asi už definitivně ztratily naději na postup, se staly v sobotu hostiteli rezervního týmu z Kobeřic. V úvodní desetiminutovce dvakrát orazítkovaly Stěbořice tyč hostující klece. Nejdříve přehazoval hostujícího brankáře Vojtěch Graca a míč rozezvučel tyč. O pár okamžiků později tak skončila střela Ondřeje Šmalce. V dalších gólovkách se objevil Jakub Fiedler a po něm Pavel Vavrečka, kterému však v první půli nebylo souzeno dát branku. Za hosty hrozil především Vojtěch Malchárek. Ten taky ve 23. minutě otevřel skóre zápasu, když jeho střela z rohu šestnáctky vymetla šibenici domácí klece - 0:1. Na přestávkovou pauzu šla radostněji hostující družina. 

 

Po přestávce se Stěbořicím podařilo dvěma přesnými zásahy převážit misky vah na svou stranu. Už po dvou minutách vybídl Jakub Fiedler přihrávkou Pavla Vavrečku, a ten procedil balon skrz hostujícího brankáře Jakuba Stříbného - 1:1. V 52. minutě přišel klíčový okamžik zápasu, když se míč dostal k Pavlovi Vavrečkovi, a ten přeloboval gólmana Stříbného - 2:1. Do konce střetnutí se hrálo nahoru dolů, když se šance střídaly na obou stranách. Za domácí je zavraždili Pavel Vavrečka dvě, a Filip Otipka jednu. Za hosty spálil příležitosti Robin Náhlík s Kamilem Janišem. Stěbořice už těsnou výhru dokázaly udržet.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): V prvním dějství jsme byli lepší, ale nebyli jsme schopni umístit balon do sítě. Soupeř se pak ujal vedení. Ve druhé jsme rychle otočili, ale až do konce nebylo nic jasné, bylo to nahoru dolů a bylo to nervózní.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): V první desetiminutovce nastřelily Stěbořice dvě tyčky a my jsme byli rádi, že jsme jejich tlak přežili. Podržel nás brankář. Pak se hra vyrovnala my se ujali vedení. Nevyšel nám start do druhé půle, kdy jsme dvakrát inkasovali. Sice jsme pak něco měli na vyrovnání, ale nepodařilo se to.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , V. Graca [-] (46. R. Kokošek [-] ) , K. Havlásek [-] , O. Šumbera [-] , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] (87. M. Paleta [-] ) , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Kokeš [-] (82. F. Otipka [-] ) , P. Vavrečka [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] , V. Malchárek [-] , J. Bečica [-] , R. Gargoš [-] , R. Náhlík [-] , O. Bedrich [-] (11. L. Rycka [-] ) , D. Petroš [-] , K. Janiš [-] (82. P. Ullrich [-] ) , A. Oberherr [-] , P. Komárek [-] , M. Vidlák [-]

ŽK: 55. R. Kokošek - 31. J. Bečica , 49. P. Komárek , 57. D. Petroš , 78. K. Janiš .
Hráči zápasu: M. Josefus - V. Malchárek .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - KUBNÝ Jan, KRAMNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.