Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia deklasovala Hněvošice


Branky


0

Opava po půlhodině hry vedla o čtyři branky a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Hněvošice už na tento vývoj nezaregovaly a odvezly si domů pořádný nášup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava se do svého soupeře zakousla jako šelma do kořisti hned od samého počátku zápasu. Hned ve 3. minutě zahrávala rohový kop na krátko, míč se po pěkné kombinaci dostal na hlavu Tomáše Matějka a ten se zapsal do listiny střelců - 1:0. Po čtvrthodině hry Lukáš Mařádek vyslal do brejku Jana Frank a ten propálil hostujícího brankáře Hartmanna - 2:0. Ve 28. minutě si vybral slabší chvilku hostující brankář Hartmann, když mu lehká střela Lukáše Mařádka propadla mezi nohami do sítě - 3:0. O tři minuty později se dostal odražený míč k Lukáši Mařádkovi, který střelu ze šestnácti metrů procedil mezi nohami Hartmanna - 4:0. Hosté se dostali poprvé ke slovu ve 35. minutě, ale pokus Pawla Cojga vyrazil na roh brankář Fišer. Ve 42. minutě vyrobila fatální chybu opavská defenziva, míče se zmocnil Daniel Brunclík a zkušeně zavěsil - 4:1.

 

Hned ze startu druhého poločasu přeťal hostům útočné choutky Rostislav Škrobánek, který proměnil pokutový kop, nařízený po faulu Reného Buchty na Jana Franka - 5:1. Pak se až do závěrečné desetiminutovky hrála poklidná partie bez výraznějších šancí. V 79. minutě se zastřeloval hostující Daniel Brunclík. Deset minut před koncem si centr domácích srazil do vlastní kasy Zdeněk Vrána - 6:1. V 86. minutě zahrával hněvošický Daniel Brunclík volný přímý kop, který se od brankáře Dalibora Fišera odrazil přímo na nohu Pavla Ševiora a ten byl neomylný - 6:2. Konečnou podobu výsledku dala Opava dvě minuty před závěrečným hvizdem, když si Rostislav Škrobánek vychutnal hostující defenzivu a míc uklidil do sítě patou - 7:2.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Konečně jsme dali brzo branku, a po celý zápas jsme byli lepším týmem a naše vedení utěšeně narůstalo až na konečných 7:2.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Nezachytili jsme vůbec úvod střetnutí. Bylo to z naší strany nepovedené utkání. Navíc nás dneska nepodržel brankář, který lacině inkasoval. Naším obráncům dělal velký problém opavský Frank. Výhra Opavy je naprosto zasloužená.



Sestavy


FK Slavia Opava
D. Fišer [-] - M. Valík [-] (55. J. Štencel [-] ) , I. Kratochvíl [-] (74. M. Uvíra [-] ) , J. Varsamis [-] , J. Kretek [-] (50. L. Šustak [-] ) , T. Matějek [-] , J. Frank [-] , J. Herrmann [-] , R. Škrobánek [-] , L. Mařádek [-] (63. J. Hlaváč [-] ) , A. Džemla [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , J. Novák [-] , P. Šafarčík [-] (55. R. Buchta [-] ) , D. Brunclík [-] , P. Cojg [-] (69. M. Schlehofer [-] ) , M. Stříbný [-] (83. J. Harazim [-] ) , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , M. Kotzián [-]

ŽK: 50. M. Valík .
Hráči zápasu: L. Mařádek , R. Škrobánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - STANKE Vladimír, HEISER Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.