1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hoštice po výhře nad Jakartovicemi nadále vedou tabulku


Branky


6. B. Malček - 24. E. Klinger , 31. J. Kovalčík (vl.) , 45. M. Kokošek
0

Na rychlou branku Jakartovic, reagovaly Hoštice třemi přesnými zásahy do poločasu. Ve druhém už branka nepadla a hosté mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí Malé Hoštice přijely hájit své postavení na hřiště nepříjemných Jakartovic. Hned v 1. minutě střela hostujícího Richarda Blagy mířila těsně vedle domácí branky. Domácí udeřili hned ze své první standardní situace. Roh zahrávaný Kamilem Palkovičem, zamířil Břetislav Malček přímo do šibenice hostující klece - 1:0. Ve 12. minutě dostal přihrávku Michala Kokoška za obranu Richard Blaga, ale opět byl neúspěšný. Ve 24. minutě hosté vyrovnali, když z poloviny hřiště zahrával přímý kop Erik Klinger, a jeho střela se zastavila až v bráně, protože jeho pokus brankář Kučerka podcenil - 1:1. Vedení se ujaly Hoštice po půlhodiny hry, když Jakub Chřibek zahrával standardku, která skončila na tyči, od níž se odrazila do zad jakartovického Jana Kovalčíka, a od něj do sítě - 1:2. V závěru prvního dějství Hoštice své vedení pojistily, když střela Michala Kokoška z dvaceti metrů zaplula k tyči domácí svatyně - 1:3.

 

Po přestávce očekávaný tlak Jakartovic nepřišel. Domácí se sice snažili, ale do nějakých vážnějších šancí se nedokázali dostat. Byly to naopak Hoštice, které mohly své vedení ještě několikrát navýšit. Hned zkraje druhé části si dvakrát vylámal zuby na domácím brankáři Kučerkovi Richard Blaga. Vladimír Racko se zase snažil Kučerku přelobovat, ale brankář jeho úmysl vystihl. Michal Kokošek zase sám před brankářem zamířil vedle. Hosty to ale nemuselo mrzet, protože své vedení uhájili.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Dvacet minut jsme hráli fotbal podle mých představ. Ujali se vedení, a hosty skoro k ničemu nepustili. Pak jsme se přizpůsobili jejich hře, a bylo špatně. Hoštice ještě do poločasu skóre otočili. Hlavně první dva góly byly hodně nešťastné. To samé pokračovala ve druhé půli. Jsme zklamaný, kdybychom předvedli výkon, jako proti Hradci, tak nemůžeme prohrát. Ale každý zápas je jiný.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Na začátku jsme byli koncentrováni, a hned z první standardky jsme dostali branku. Do poločasu jsme skóre otočili. Ve druhém jsme očekávali jejich tlak, ale ten nepřišel a my jsme mohli dát ještě další čtyři branky.



Sestavy


FK Jakartovice
R. Kučerka [-] - R. Holub [-] - M. Sváček [-] (81. J. Porubek [-] ) , M. Poštulka [-] (55. K. Černý [-] ) , J. Kovalčík [-] , L. Martinka [-] , R. Urban [-] , K. Postřimovský [-] , K. Palkovič [-] , B. Malček [-] , D. Filip [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - R. Blaga [-] (77. I. Xenitidis [-] ) , J. Chřibek [-] (64. V. Racko [-] ) , M. Unruh [-] (56. M. Kara [-] ) , M. Kokošek [-] (90. J. Grygarčík [-] ) , K. Bitta [-] , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] , P. Mlýnek [-] , D. Kubala [-] (84. V. Bartošek [-] ) , D. Kašný [-]

Hráči zápasu: B. Malček - K. Bitta , J. Chřibek .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - ČECH Zdeněk, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.