0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec šťastně vyhrál ve Vávrovicích


Branky


0

Jedinou branku zápasu vstřelil Valenta už na začátku zápasu a zajistil hostům důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O záchranu bojující Vávrovice přivítaly na svém trávníku naopak o postup bojující mužstvo z Hradce. Po celé utkání se hrála vyrovnaná partie. V úvodní šanci zápasu se ocitla domácí eskadra, když Ondřej Šemora přihrávkou pod sebe hledal Daniela Škopka, kterého míč přeletěl a za ním stojící Jan Laifert nedokázal balon zpracovat v nadějné pozici. Hradec udeřil v osmé minutě, když po sérii rohů, přistál míč po centru Norberta Lichého na hlavě Pavla Valenty a ten vsítil, jak se později ukázalo, rozhodující branku zápasu - 0:1. Hradec se pak ocitl v dalších nadějných šancích, ale Matyáš Lichý, Norbert Lichý a Radek Holuša měli zvlhlý střelecký prach. Zhruba po půlhodině hry vyrobil Hradec dvě chyby v defenzivě, ale obě šance zlikvidoval skvělý Tomáš Mrázek v brance. Do konce prvního dějství měly Vávrovice převahu, ale jejich největší příležitost zahodil Filip Mrusek, který se zjevil sám před Mrázkem, ale jeho lob jen o centimetry minul hradeckou branku. 

 

Ve druhém dějství pokračovala na trávníku nadále vyrovnaná partie. Po třech minutách od příchodu z kabin chytil Tomáši Krejsovi přímý kop domácí gólman Arendáš. V 53. minutě poslal centr Norberta Lichého nad domácí svatyni hlavou Radek Holuša. Od tohoto okamžiku se hrál fotbal nahoru dolů, s mnoha šancemi na obou stranách, ale oba brankáři uzamkli svou klec. V závěru utkání vystupňovaly Vávrovice tlak ve snaze srovnat skóre, ale největší příležitost zahodil Filip Mužík z přímého kopu, když brankář Mrázek jeho pokus vyrazil. V samém závěru byl po druhé žluté kartě vyloučen hradecký Tomáš Krejsa. Přesto mohl rozhodnout zápas v samém závěru hradecký Radek Kubánek ale v samostatném nájezdu selhal. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Vyrovnaný zápas z obou stran. Ze začátku byl Hradec lepší a ujal se vedení. Pak se hrála vyrovnaná partie. Ve druhém dějství jsme asi byli o něco lepší, hráči bojovali, ale vyrovnat nám nebylo souzeno. Remíza by zápasu slušela víc. Vyhrál šťastnější.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí týmu): Z mého pohledu to bylo velmi dramatické utkání utkání až do závěrečného hvizdu rozhodčího. My jsme potřebovali tři body, které byli důležité k další naději na případný postup. Domácí museli bodovat s ohledem na záchranu v soutěži. Na tvrdém terénu jsme byli my šťastnější. Domácí nás však hodně potrápili a za výhru jsme všichni vděční.Jejich výkon se mi hodně líbil, určitě by jim slušela vyšší příčka.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Arendáš [-] - J. Laifert [-] , F. Mrusek [-] (75. J. Chryczyk [-] ) , D. Škopek [-] (75. D. Kříž [-] ) , O. Šemora [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , R. Schreiber [-] , J. Schneider [-] , F. Mužík [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] (70. R. Dušek [-] ) , R. Lichý [-] , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] (62. D. Wiweger [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-]

ŽK: 66. F. Mužík - 47. T. Krejsa . ČK: 89. T. Krejsa .
Hráči zápasu: P. Arendáš , J. Lichovník - T. Mrázek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: RADEK Roman - GANČAŘ Jakub, ŽIDEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.