Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po špatném začátku nasázely Hněvošice oslabené Polomi sedm branek


Branky


37. P. Cojg , 47. P. Cojg , 48. D. Brunclík , 52. D. Brunclík , 53. J. Novák , 68. P. Cojg , 88. P. Ševior - 13. D. Schlossarek (p.) , 29. P. Bubík
0

Pustá polom sice vedla o dvě branky, ale Hněvošice šňůrou sedmi branek skóre obrátily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustá Polom Polom odehrála celý zápas v Hněvošicích o deseti, ale v prvním dějství zaskočila dokonale domácí družinu. Ve 13. minutě zahrál v pokutovém území hněvošický Josef Novák a z nařízené penalty se ujala Polom vedení Davidem Schlossarkem – 0:1. Po půlhodině hry zvyšoval střelou k tyči Pavel Bubík, který si udělal jednoho domácího hráče a vypálil – 0:2. Ve 37. minutě vyslal domácí Marek Stříbný míč za obranu, kde se nedomluvil hostující brankář s obráncem, a Pawel Cojg snižoval  skóre – 1:2. Po poločase držela Polom hubený náskok.

 

O všem rozhodl nástup do druhé půle, kdy se Hněvošicím podařilo rychle obrátit skóre. Dvě minuty po přestávce vyraženou střelu Daniela Brunclíka doklepl do brány Pawel Cojg – 2:2. Ve 49. minutě vyslal Pavel Šafarčík za obranu Daniela Brunclíka a ten převážil misky vah na stranu Hněvošic – 3:2. V 53. minutě uvolnil Marek Stříbný Daniela Brunclíka a ten prokázal instinkt zabijáka – 4:2. O chvíli později vypálil Daniel Brunclík a balon dorazil do kasy Josef Novák – 5:2. Za tohoto stavu mohla Polom ještě z výsledkem něco udělat, ale Martin Šmíd dvakrát a Martin Kotala jednou zaváhali v tutových šancích. V 69. minutě využil špatného výkopu hostující brankáře Pawel Cojg a zkompletoval hattrick – 6:2. V závěru zápasu přihrál Jan Harazim Pavlu Ševiorovi a ten střelou z dvaceti metrů uzavřel účet zápasu – 7:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (vedoucí týmu): V úvodu nás soupeř zaskočil a dal nám dvě branky. Do poločasu jsme snížili, a pak ve druhém jsme převážili skóre na svou stranu a vysoko vyhráli.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Celý zápas jsme hráli v deseti. Hráli jsme ze zabezpečené obrany,a vyráželi k rychlým brejkům V první půli nám tato taktika vycházela a my jsme vedli o jeden gól. Ve druhé jsme dostali dva rychlé góly a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , J. Novák [-] , P. Šafarčík [-] , D. Brunclík [-] (88. R. Buchta [-] ) , P. Cojg [-] , M. Stříbný [-] (77. P. Kvita [-] ) , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , M. Kotzián [-] (69. J. Harazim [-] )

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - R. Halška [-] , M. Kunčík [-] , M. Kotala [-] , M. Moravec [-] , R. Grygar [-] , D. Schlossarek [-] , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , M. Šmíd [-]

ŽK: 27. D. Schlossarek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - KANIA Jaroslav, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.