2:1
(1:0)
89. M. Koval
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hoštice šťastně vydřely výhru


Branky


0

Hoštice vedly o dvě branky, a Vřesině se podařilo v samém závěru už jen snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vydřely výhru nad Vřesinou.  Po většinu doby se hrála vyrovnaná partie z obou stran. Vedení se ujaly po osmi  minutách hry Hoštice, když roh Vojtěcha Kopťáka dopravil do kysně hlavou Dominik Klinger – 1:0. Po čtvrthodině hry se k prvnímu střeleckému pokusu dostala Vřesina, ale Jan Pagáč střelu ze šestnácti metrů poslal těsně vedle. Na světelné tabuli běžela dvacátá minuty, když střelu Petra Bočka domácí brankář Marek Honka vyrazil na břevno. Ve 25. minutě domácí Martin Slíž vyslal pasem za obranu svého jmenovce Unruha, který ale slabou střelou nemohl zaskočit hostujícího strážce svatyně Jakuba Lamparta. V poslední příležitosti prvního dějství se objevila Vřesina, ale Miroslav Koval pálil těsně mimo. 

 

Úvod druhého poločasu patřil Hošticím. V 57. minutě Dominik Klinger hlavičkoval těsně mimo tři tyče. Na druhé straně vychytal Marek Honka Miroslava Kovala. V 62. minutě skončil přímý kop Jakuba Chřibka na tyči hostující svatyně. V 64. minutě navýšily Hoštice své vedení, když Dominik Klinger prošel středem hřiště jako nůž máslem, a pohodlně obstřelil vřesinského gólmana – 2:0. Hoštice pak mohly několikrát rozhodnout, ale při šancích Jakuba Chřibka a Richarda Blagy jim chyběla finální fáze. Za hosty se v nebezpečné šanci zjevil Petr Boček. Vřesina vykřesala jiskérku naděje až v samém závěru, když po přihrávce Jakuba Hymona Miroslav Koval uklidil svou střelu k tyči – 2:1. Navíc už ale hostům nezbyl, čas a Hoštice jsou tak nadále po výhře v čele tabulky.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Byl to vyrovnaný a velice nervózní zápas, k jehož nervozitě přispěl i rozhodčí několika přehmaty. Jsme rádi za šťastnou výhru.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Vyhrál šťastnější tým, když neproměňujeme šance, nemůžeme dát branku. Vzhledem k předvedené hře, nebylo vidět, že hrajeme proti lídrovi tabulky.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kubala [-] , J. Chřibek [-] , D. Kašný [-] , M. Unruh [-] (75. M. Kara [-] ) , D. Klinger [-] (67. V. Racko [-] ) , K. Bitta [-] , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] , P. Mlýnek [-] , M. Slíž [-] (56. R. Blaga [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Gajda [-] , M. Koval [-] , P. Boček [-] , L. Vojáček [-] , O. Kocián [-] , P. Kolár [-] (80. J. Hymon [-] ) , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] (72. P. Strakoš [-] ) , V. Kocian [-]

ŽK: 16. D. Kubala - 45. V. Čech .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BAČKOVSKÝ Pavel, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.