5:4
(4:3)
25. R. Urban
35. R. Urban (p.)
37. R. Urban
50. A. Kreisl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vyhrály přestřelku s Jakartovicemi


Branky


7. O. Šemora (p.) , 21. D. Škopek , 29. O. Šemora , 33. O. Šemora , 57. D. Galvas - 25. R. Urban , 35. R. Urban (p.) , 37. R. Urban , 50. A. Kreisl
0

Vávrovice sice ztratily tříbrankový náskok, ale dokázaly se vzchopit a vsítit rozhodující trefu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V divokou přestřelku se zvrhl zápas mezi Vávrovicemi a Jakartovicemi. Diváci viděli celkem devět branek, a výhru svého týmu. V 7. minutě zkosila hostující obrana ve vápně Ondřeje Šemoru a sám postižený s přehledem pentli zametl do sítě - 1:0. Ve 21. minutě aktivní Ondřej Šemora vyslal pasem do úniku Daniela Škopka, který si udělal hostujícího zadáka a střelou kolem gólmana navyšoval vedení domácích - 2:0. O čtyři minuty později se dostal do sóla jakartovický Radoslav Urban a potvrdil, proč patří k nejlepším kanonýrům soutěže - 2:1. Po půlhodině hry se zjevil na pětce Ondřej Šemora a hostující brankář byl bez šance - 3:1. Na světelné tabuli běžela třicátá třetí minuta a Ondřej Šemora skákavou střelou zvyšoval už na 4:1. Jakartovice ale během dvou minut zápas zdramatizovaly. V 35. minutě byl ve vápně faulován Radoslav Urban a penalty on umí proměnit - 4:2. O dvě minuty později vyhrál hlavičkový souboj Radim Holub a vybídl ke skórování Radoslava Urbana - 4:3. V samém závěru poločasu ještě vyslal Břetislav Malček za domácí obranu Radoslava Urbana, který tentokrát pouze rozezvučel tyčku. 

 

V úvodu druhého poločasu mohl Ondřej Šemora navýšit domácí vedení, ale svou střelu zamířil těsně vedle. Jakartovice po pěti minutách druhé půle krásnou střelou Adama Kreisla zlikvidovaly náskok soupeře - 4:4. Vávrovice to ale nezlomilo, a v 57. minutě po centru napálil míč nekompromisně pod břevno bývalý extraligový hokejista David Galvas - 5:4. V samém závěru ještě mohly Vávrovice definitivně rozhodnout. V těsném závěsu za sebou napálil Jan Lichovník břevno, David Kříž tyčku a Ondřej Šemora taky tyčku. Vávrovice to ale nemuselo mrzet, protože výhru si pohlídaly. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Brzy jsme vedli o dvě branky, pak sice snížili, ale my jim utekli o tři branky. Pak se jim podařilo srovnat krok. My jsme ale vstřelili rozhodující branku. V závěru jsme dali dvě tyčky a břevno a mohli rozhodnout, Naštěstí soupeř nesrovnal.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Z naší strany to nebyl fotbal, ale byla to "grcačka". Hráli jsme úplný opak toho, co jsme hráli minulý týden proti Hradci. Vávrovice vyhrály zaslouženě a já chci klukům vzkázat, že mě zklamali.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Arendáš [-] - D. Škopek [-] , D. Kříž [-] (1. O. Šemora [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Lichovník [-] , D. Galvas [-] , J. Morisch [-] (46. J. Laifert [-] ) , O. Levák [-] , R. Schreiber [-] , J. Schneider [-] , F. Mužík [-]

FK Jakartovice
R. Kučerka [-] - R. Holub [-] - A. Kreisl [-] , R. Urban [-] , K. Postřimovský [-] , K. Palkovič [-] , B. Malček [-] , D. Filip [-] , J. Kovalčík [-] , M. Poštulka [-] , L. Martinka [-] (57. M. Sváček [-] )

ŽK: 18. D. Galvas , 56. R. Schreiber , 58. O. Levák - 16. K. Palkovič , 26. D. Filip , 68. B. Malček .
Hráči zápasu: F. Mužík , D. Galvas - R. Kučerka , R. Urban .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MEIER Milan - HENNIG Antonín, JAKUBEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.