2:1
(1:0)
57. P. Pizur
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Malchárek vzdálil Budišovu sen na postup, závěr zápasu se proměnil v boxerský ring


Branky


0

Kobeřice se ujaly vedení na konci první půle. Budišov dokázal srovnat hned po deseti minutách druhé půle, ale domácí si rozhodující úder schovali na závěr zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizovaný Budišov přijel v sobotním odpoledni do Kobeřic. Kobeřice ho zaskočily v prvním poločase precizní defenzívou, se kterou si nebyl schopen vůbec poradit. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště a útočné snahy obou týmu se rozbíjely před pokutovým územím obou družin. V prvním nadějné situaci se objevil domácí forvard Vojtěch Malchárek, který svůj projektyl zamířil do tyče hostující svatyně. Po půlhodině hry se na druhé straně objevil sám před brankářem budišovský Martin Pražák, jehož lob brankář Lukáš Hluchník dokázal zpacifikovat. Kobeřice si nechaly úder na konec prvního dějství, když si míč k volnému přímému kopu postavil Jakub Janík a nádhernou střelou vymetl šibenici - 1:0.

 

Po přestávce převzali hosté iniciativu a zatlačili Kobeřice před jejich pokutové území. Velice záhy Budišov srovnal krok s Kobeřicemi, když na levé straně Pavel Pizur dokázal protlačit balon k pravé tyčce domácí kasy - 1:1. Budišov nadále svého soupeře tlačil, měl optickou převahu, ale k výraznějšímu ohrožení domácí branky se nedostal. Snad jen deset minut před koncem Roman Modelský zatřásl jejich brankovou konstrukcí. Kobeřice pečlivě bránily a vyrážely k rychlým brejkům. Roman Gargoš ještě v nadějné situaci netrefil prázdnou branku. V 87. minutě přišel rozhodující okamžik zápasu, když si Vojtěch Malchárek udělal tři hostující hráče, utekl jejich defenzivě a cizelérský obhodil brankáře - 2:1. V samém závěru zápasu ještě na hřišti vzplály emoce, když domácí David Mrva uděřil hostujícího Jana Kurice pěstí a ten mu to stejnou minci oplatil. Oba pak dostali od rozhodčího červenou kartu a zřejmě je čeká několikazápasový trest.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Hráli jsme ze zabezpečené obrany a v prvním poločase jsme se v jeho závěru ujali vedení. Ve druhém nás zatlačili a po deseti minutách vyrovnali. My pak hráli na brejky a jeden v závěru vyšel.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): První poločas byl takový vyrovnaný, oni dali tyčku, my nedali šanci a v závěru se ujali vedení. Ve druhém jsme skoro čtyřicet minut hráli na jejich půlce, vyrovnali jsme, pak jsme tlačili, ale bez výraznější gólovky, snad jen tyčku jsme dali. Na konci jsme inkasovali. V závěru došlo k incidentu, kdy si dva hráči dali pěstí jako dva puberťáci, budeme oslabeni o dalšího hráče. Už dneska jsme sestavu docela lepili.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
L. Hluchník [-] - J. Návrat [-] , V. Malchárek [-] (90. D. Lasák [-] ) , R. Gargoš [-] , J. Janík [-] , O. Bedrich [-] , J. Bečica [-] , L. Mrva [-] , L. Jašek [-] (36. K. Janiš [-] ) , D. Mrva [-] , M. Vidlák [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - D. Siažík [-] , O. Martynek [-] (64. P. Metelka [-] ) , J. Němeček [-] , T. Skácel [-] - J. Kuric [-] , P. Pizur [-] , M. Pražák [-] , J. Vondrouš [-] - R. Modelský [-] , O. Veliký [-] (64. L. Čonka [-] )

ŽK: 52. J. Janík , 55. K. Janiš , 60. D. Mrva , 66. O. Bedrich , 90. J. Bečica . ČK: D. Mrva - J. Kuric .
Hráči zápasu: J. Janík , V. Malchárek - D. Siažík .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - HLADÍK Miroslav, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.