Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Minerva zasadila Hlavnici tři údery v závěru zápasu


Branky


0

Minerva po celý zápas byla o krok napřed. Dvakrát dokázala Hlavnice srovnat. Na třetí branku už odpověď nenašla a v závěru ještě dvakrát inkasovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice po sérii neprohraných zápasů doma padla překvapivě se Slavii Opavou. V prvním dějství diktovala tempo hry hostující Opava, která využila situace, že hrála po větru. Minerva šla do vedení už po sedmi minutách hry, když po akci z pravé strany zkušeně zakončil Lukáš Mařádek - 0:1. V dalším průběhu hry zazdili své šance za domácí David Ochrana a Petr Wolf, na druhé straně se stejně vedlo dvojici Lukáš Mařádek a Jan Frank. Vyrovnání přišlo po půlhodině hry, když se po přihrávce Jana Wollnera nadvakrát prosadil David Liška - 1:1. V 37. minutě ale Opava opět domácím utekla o jednu branku, když jejich defenzívě pláchl Jan Frank a prostřelil domácího brankáře Petra Gebauera - 1:2. Do poločasu se už skóre neměnilo. 

 

Po přestávce první půlhodinu hry ovládla zcela Hlavnice a Opava byla pod drtivým tlakem. David Liška s Janem Wollnerem ještě své příležitosti nevyužili. V 66. minutě však Jan Wollner našel pod sebou Lukáše Kirschnera a ten vyrovnal - 2:2. Klíčový okamžik zápasu přišel v 77. minutě, když po rychlé kombinační akci vrátil hostům vedení Lukáš Mařádek - 2:3. Hlavnice pak otevřela hru a hosté chodící do otevřené obrany přidali další dvě branky. V 84. resp. 87. minutě zužitkoval samostatný nájezd s přehledem Jan Frank, který tak zkompletoval hattrick - 2:4 resp. 2:5. Opava ještě pak v samém závěru napálila Lukášem Mařádkem břevno domácí kysně. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): První poločas byl takový vyrovnanější, možná 45 ku 55. Hosté dali dvě branku, my jen jednu.Ve druhé půli jsme byli půlhodiny jasně lepším týmem a vyrovnali jsme. Pak jsme dostali ale třetí branku a otevřeli hru a dostali další dvě. Soupeř byl lepší v tom, že vyhrát chtěl a dal góly.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): První poločas se mi z naší strany líbil. Hráli jsme po větru a dokázali jsme toho využít k jednobrankovému náskoku. Ve druhém nás Hlavnice zatlačila a vyrovnala. Pak se nám z kombinační akci podařilo vsítit třetí branku a v závěru z brejků ještě dvě.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - P. Elbl [-] , D. Liška [-] , D. Hendrych [-] (85. J. Lukáš [-] ) , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] , P. Wolf [-] (72. M. Bulanda [-] ) , D. Ochrana [-] , L. Kirschner [-] , Z. Vrána [-] (74. S. Lebeda [-] ) , O. Pasterňák [-]

FK Slavia Opava
D. Fišer [-] - V. Henčl [-] , I. Kratochvíl [-] (89. M. Uvíra [-] ) , J. Varsamis [-] , J. Kretek [-] , T. Matějek [-] , J. Frank [-] , J. Herrmann [-] , R. Škrobánek [-] (87. T. Muzička [-] ) , L. Mařádek [-] , A. Džemla [-]

Hráči zápasu: Z. Vrána - J. Frank , L. Mařádek .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ČECH Zdeněk, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.