Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec rozebral Bělou, řádil střelec čtyř branek Krejsa


Branky


0

Hradec o své jasné výhře rozhodl pěti góly do přestávky. Po ní přidal dvě a minimálně do zítřka se dostal opět do čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Hradcem a Bělou připomínal hru kočku s myší. Hradec byl lepším týmem ve všech směrech a svou převahu vyjádřil i gólově. Hradec poprvé pokořil obranu Bělé už po čtyřech minutách hry, když po rychlé akci po ose Lukáš Petřík, Tomáš Krejsa, Matyáš Lichý doputoval míč k Pavlu Valentovi, který nadvakrát propasíroval balon do sítě - 1:0. V 18. minutě, akci jak přes kopírak, ale po druhé straně hřiště po ose Norbert Lichý, Martin Škrobánek úspěšně zakončil z pěti metrů Tomáš Krejsa - 2:0. O deset minut později se na roh Martina Škrobánka vyšrouboval nejvýše Tomáš Krejsa a hlavičku zametl do brány - 3:0. O čtyři minuty později centroval Norbert Lichý do vápna, kde se do jeho centru položil opět Tomáš Krejsa a Běla počtvrté lovila míč ze sítě - 4:0. V závěru prvního dějství vysunul aktivní Lukáš Petřík Matyáše Lichého, který se nemýlil - 5:0.

 

Na začátku druhé půle Hradec nadále pokračoval v drtivém tempu. V 52. minutě našla kolmice Tomáše Krejsy Matyáše Lichého, který s přispěním tyče dával svou druhou branku v zápase - 6:0. O tři minuty později srazila hostující obrana Pavla Valentu ve vápně a tradiční exekutor pokutových kopů Tomáš Krejsa opět ukázal, že je neomylný a připsal si čtvrtý zářez na pažbě - 7:0. Hradec vystřídal a hra se poněkud uklidnila a zápas se postupně dohrával. Hradec se dostal ještě do několika šancí, ale Matěj Fisecher, Radek Kubánek, Tomáš Moc a David Škvára už míč do brány nedostali. Bělá se dostala k jediné šanci v 75. minutě, když Jakub David orazítkoval jen tyč domácí klece.

 

Foto: Petra Škvárová



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí týmu): Jsem rád, že mi svěřenci přistoupili k zápasu zodpovědně a mužstvo z konce tabulky nepodcenili. Ve druhém poločasu dostali šanci i hráči, kteří pravidelně nenastupují. Snad jsme si dneska nevystříleli střelecký prach a branky budeme dávat i v dalších zápasech.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Není co hodnotit. Hradec byl po celý zápas lepší a vyhrál zaslouženě. My jsme měli jednu šanci až ve druhém poločase.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] (76. M. Válek [-] ) , M. Škrobánek [-] (62. M. Fischer [-] ) , R. Lichý [-] , N. Lichý [-] (46. M. Šimeček [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] (69. J. Novák [-] ) , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-]

TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - R. Kiesewetter [-] , J. David [-] , J. Demko [-] (73. R. Václavek [-] ) , M. Papšík [-] (36. M. Jäger [-] ) , J. Richter [-] , J. Pekárek [-] (83. P. Ndirangu [-] ) , P. Vybrančík [-] , M. Mikšaník [-] , H. Gvoždík [-] , M. Packo [-]

Hráči zápasu: T. Krejsa , L. Petřík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - PINČEK Milan, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.