Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustá Polom otočila skóre, ale vedení neudržela


0

Hosté z Hlavnice byli první poločas lepším týmem a na jeho konci se ujali vedení. Pusté Polomi se podařil obrat ve skóre, ale Hlavnice dokázala vzápětí srovnat a oba soupeři si body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Hlavnici, která si vypracovala více brankových příležitostí. Ve dvou samostatných nájezdech se objevil Tomáš Liška, ale vždy si vylámal zuby na skvěle chytajícím brankíáři Michalu Krystýnovi. Po rohovém kopu mířila hlavička Lukáše Kirschnera těsně vedle tyčky. V dalších příležitostech zaváhali Martin Bulanda s Petrem Wolfem. Za Pustou Polom si největší příležitost vypracoval Martin Kotala, jenž orazítkoval břevno hostující klece. Do vedení šla Hlavnice na konci první půle, když se po rohovém kopu odrazil míč k ONdřeji Paterňákovi, který se stal úspěšným střelcem – 0:1. 

 

Polomi se po přestávce podařil obrat ve skóre. Nejdříve po akci Pavla Bubíka srovnal účet zápasu David Schlossarek – 1:1. V 71. minutě využil chybného postavení hlavnického brankáře Petra Gebauera opět David Schlossarek, který jej přeloboval z půlky hřiště – 2:1. Konečnou podobu výsledku dal zápasu po nahrávce Tomáše Lišky Jan Wollner – 2:2. V závěru zápasu se Hlavnice snažila o tlak, ale byla to paradoxně Polom, která mohla zápas rozhodnout, ale akci s poslední minuty chyběla finální přihrávka. Zápas pak už dospěl k remízovému konci.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Zasloužený bod. Hlavnice nehraje špatný fotbal a byla i o něco lepší. My jsme sice vedli 2:1, ale inkasovali jsme vyrovnávací branku.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V prvním dějství jsme byli lepším týmem. Zahodili jsme několik tutovek a na konci poločasu jsme se ujali vedení. Ve druhém si kluci mysleli, že to půjde samo, ale domácí se chytili vyrovnávací brankou. Pak přidali ještě jeden gól. My jsme se pak snažili, ale bylo to takové křečovité. I když jsme vyrovnali, tak zbytek zápasu už tomu chyběla lehkost.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - D. Schlossarek [-] , J. Bruna [-] , P. Bubík [-] , P. Sláma [-] , M. Kotala [-] (46. R. Halška [-] ) , Z. Kačírek [-] , M. Kunčík [-] , P. Bubík [-] , A. Kubala [-] , J. Hendrych [-] (29. J. Dvořák [-] )

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - L. Lodňánek [-] (46. J. Wollner [-] ) , D. Liška [-] , D. Hendrych [-] , M. Bulanda [-] (46. T. Kukol [-] ) , T. Liška [-] , P. Wolf [-] , D. Ochrana [-] , L. Kirschner [-] , Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-]

ŽK: 39. M. Kunčík , 56. D. Schlossarek - 64. J. Wollner , 73. T. Liška .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - PRETSCH Adam, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.