2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice ve druhém dějství zkolabovaly a Malé Hoštice otočily a dostaly se do čela okresního přeboru


Branky


0

Stěbořice vedly o půli o dvě branky, ale Hoštice ve druhé otočily třemi góly skóre ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice prohospodařily dvoubrankové vedení a Hoštice se díky obratu posunuly na čelo tabulky. První poločas jasně patřil domácí družině. Malé Hoštice nebyly schopny překonat obrany val Stěbořic. Ty se ujaly vedení ve 21. minutě, když po rohovém kopu dotlačil míč do sítě David Burda – 1:0. Druhý úspěšný zásah si Stěbořice připravily na 37. minutu, když Martin Fiedler zatočil svůj přímý kop do sítě hosštické svatyně – 2:0.  Do kabin tak odkráčely Stěbořice s dvouzbrankovým náskokem a nic nesvědčilo tomu, že by se musely o výsledek strachovat.

 

Po přestávce se ale obraz hry otočil o sto osmdesát stupňů. Po sérii rohů se v 58. minutě prosadil po rohovém kopu Ondřeje Šafarčíka hlavou kanonýr Dominik Klinger – 2:1. O vyrovnání se zasloužil v 69. minutě Vojtěch Kopťák, když střelou asi ze šestnácti metrů pokořil domácího brankáře Loserta – 2:2. Obrat dokonaly Hoštice v 78. minutě, když Richard Blaga předložil balon do uličky Dominiku Klingerovi, jenž obstřelil stěbořického brankáře – 2:3. Domácí pak byli jako opařeni a Hoštice mohly ještě své skóre navýšit. Richard Blaga miříl vedle. Přímý kop Bitty poslal Dominik Klinger rovněž mimo tři tyče. V samém závěru ještě Jakub Chřibek orazítkoval tyčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Jsem strašně moc naštvaný, a více se k tomu nemá cenu vyjadřovat.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Domácí si to prohráli sami. V prvním poločase nám vstřelili ze standardek dvě branky a my se na nic nezmohli. Ve druhém jsme šlápli na plyn, otočili jsme skóre a oni se začali hádat.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , P. Vavrečka [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kubala [-] , J. Chřibek [-] , D. Kašný [-] , M. Unruh [-] (73. M. Kara [-] ) , D. Klinger [-] , K. Bitta [-] , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] (87. J. Grygarčík [-] ) , P. Mlýnek [-] , M. Slíž [-] (55. O. Šafarčík [-] )

ŽK: 35. P. Čavera , 57. J. Losert , 88. K. Havlásek .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: HENNIG Antonín - MIGOTA Tomáš, VÁCLAVÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.