FOTO: Hoštice vydřely tři body


Branky


0

Hoštice taktickým výkonem porazily Budišov a nadále pronásledují Hradec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr kola připomínal spíše taktickou bitvu, než fotbalový ohňostroj. Budišov byl lepší na míči, domácí ale zápas zvládli po taktické stránce na výbornou. První šanci si vypracoval v 8. minutě budišovský Pavel Pizur, jehož centr skončil na břevně domácí svatyně. O šest minut později zela před Pavlem Pizurem prázdná branka, ale jeho střela mířila asi třicet centimetrů od tyče. Pak ještě jedovatou střelu hostujícího Romana Modelského vyrazil brankář Marek Honka mimo tři tyče. Po dvaceti minutách se hra začala přelévat z jedné strany na druhou a odehrávala se mezi šestnáctkami obou týmů. Kolem čtyřicáté minuty zahrávali domácí sérii tří rohů, které rozehrával Ondřej Šafarčík. Ten poslední přistál na hlavě Martina Slíže, který rozjásal domácí fanoušky – 1:0. 

 

Po přestávce se snažil Budišov o srovnání skóre a přitlačil domácí k jejich vápnu, ale jejich tlak se rozbíjel o pozornou defenzivu Hoštic. Navíc ty využívaly každou příležitost k brejkům. V 59. minutě rozehrával rohový kop Jakub Chřibek, balon propadl k Martinu Unruhovi a ten vsítil druhý gól hoštického týmu – 2:0. Budišov to ale nezabalil a snažil se s výsledkem něco udělat, ale jeho snaha nebyla úspěšná. Nejblíž ke gólu byl dvě minuty před koncem Jan Kuric, který asi ze čtyř metrů přestřelil. Hoštice si připsaly po výhře tři body a nadále pronásledují vedoucí Hradec. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Zápas jsme odehráli dobře takticky. Soupeře jsme do šancí moc nepouštěli. Druhý poločas nás sice přitlačil, ale jen po šestnáctku. dali jsme druhou branku a ukopali jsme to dokonce.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí týmu): Herně jsme byli lepším týmem, i míč jsme drželi na kopačkách více. Měli jsme i více šancí. Ale na krásu se nehraje, ale na góly a ty daly Hoštice dva a my žádný.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kubala [-] (75. M. Kara [-] ) , J. Chřibek [-] , D. Kašný [-] , M. Slíž [-] (67. R. Blaga [-] ) , M. Unruh [-] (62. M. Kokošek [-] ) , D. Klinger [-] , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] , P. Mlýnek [-] , O. Šafarčík [-] (46. K. Bitta [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - P. Oleják [-] (80. D. Siažík [-] ) , M. Marek [-] , P. Metelka [-] (58. J. Tkáč [-] ) , T. Skácel [-] - J. Němeček [-] , P. Pizur [-] , J. Vondrouš [-] , V. Hudeček [-] - J. Kuric [-] , R. Modelský [-]

ŽK: 83. K. Bitta - 57. J. Kuric , 60. P. Oleják .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PINČEK Milan, KOMÁREK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.