3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2017 17:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrusek hattrickem skolil Stěbořice


Branky


0

Vše podstatné se událo až po přestávce. Vedení se ujaly Vávrovice. Stěbořice zhruba deset minut před koncem vyrovnaly. Vávrovice však dvěma góly v samém závěru vydolovaly tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Vávrovicích je vidět, že středeční termín zápasu svědčí. Odnesl to už druhý silný soupeř, tentokrát to bylo mužstvo ze Stěbořic. V první polovině utkání si vypracovala více příležitostí domácí eskadra. V 11. minutě dostal míč za obranu, pozdější hrdina dne, Filip Mrusek, který přehodil stěbořického brankáře Jakuba Loserta, ale míč z jeho kopačky mířil těsně vedle pravé tyče. Do dalších příležistostí se dostal David Galvas, ale jeho dva projektili asi z dvaceti metrů mířili mimo tři hostující tyče. Stěbořice se v prvním poločase nedostaly ani k pořádné střele, jejich snaha končila před vápnem. 

 

Vstup do druhého poločasu měly Vávrovice exkluzivní. Po čtyřech minutách od startu druhé půle, využil nedorozumění mezi hostujícím obráncem a brankářem Filip Mrusek, který mezi ně vletěl a míč dopravil do brány - 1:0. Pak se ale taktovky chopili hosté a domácí přitlačili k jejich pokutovému území. Ve dvou šancích se objevil Pavel Vavrečka. Jednou mu míč směřující do brány vykopl vávrovický hráč. Podruhé ho vygumoval brankář Petr Arendáš. V další příležitosti ztroskotal Vojtěch Graca. Zaslouženého vyrovnání se Stěbořice dočkaly v 78. minutě, když po rohovém kopu doklepával míč do sítě Pavel Fiedler. V 85. minutě odkopli domácí míč přímo za obranu na Filipa Mruska, který střelou podél brankáře umístil balon do kasy - 2:1. Stejná situace se opakovala o dvě minuty později, kdy opět Mrusek, tentokrát nasadil kličku brankáři a pohodlně skóroval do prázdné klece - 3:1. Zápas se po tomto dvojím direktu už jen pouze dohrával a Vávrovice mají další tři body.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Vyrovnané utkání. Hosté byli lepší na balonu, my jsme se jim vyrovnali tvrdostí a bojovností. Po přestávce jsme se ujali vedení, ale pak nás soupeř přitlačil a několikrát nás podržel brankář Arendáš. Z tlaku vyrovnali. Nám se pak podařilo dát z rychlých brejků ke konci dvě branky a získat tři body. Jsou to hodně důležité tři body.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): V prvním poločase jsme pořádně nevystřelili na branku. Hned zkraje druhého poločasu jsme inkasovali branku. Pak jsme ale soupeře mačkali a kolikrát si nevěděl rady. Po zásluze přišlo vyrovnání. Pak ale přišlo to, na co jsme hráče upozorňoval. My jsme tlačili a přišly dva odkopy po sobě na volného hráče, který nám vsítil branku. Ty situace byly úplně stejné jako před týdnem, když hrály Vávrovice s Budišovem.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Arendáš [-] - O. Šemora [-] (65. D. Škopek [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , R. Schreiber [-] , J. Schneider [-] , F. Mužík [-] , F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-] , D. Galvas [-] , J. Laifert [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , V. Graca [-] (66. P. Fiedler [-] ) , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , L. Burda [-] (50. O. Šumbera [-] ) , P. Vavrečka [-]

ŽK: 53. D. Galvas , 89. D. Škopek - 53. M. Paleta , 56. R. Kokošek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - GANČAŘ Jakub, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.