Divácký atraktivní zápas vyzněl pro Vřesinu, Hradec ztratil v postupových dostizích


Branky


12. P. Boček , 38. V. Kocian , 55. P. Kolár , 59. F. Rončka , 77. P. Boček - 64. P. Valenta , 81. T. Krejsa , 83. R. Lichý , 85. T. Krejsa
0

Vřesina vedla ještě deset minut před koncem o čtyři branky. Hradci se podařilo třemi brankami snížit, ale navíc mu už nezbyl čas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní smršť pro oko diváka nabídla dohrávka mezi Vřesinou a Hradcem. Vše začalo už v úvodní desetiminutovce zápasu. Už po třech minutách se objevil na pětce sám hradecký Pavel Valenta ale nedal. O dvě minuty později se objevil sám před brankářem Petr Boček, ale hostující brankář Matěj Valek vytlačil míč na roh. V 8. minutě na druhé straně vyslal Matyáš Lichý do šance kapitána Tomáše Krejsu, který ale pověst kanonýra tentokrát nepotvrdil. Po jedenácti minutách hry pálil vřesinský Filip Rončka z úhlu na brankáře, ale ten jeho pokus vytěsnil na rohový kop. Následný roh zahrával Lumír Vojáček, na jeho centr si nejvýš vyskočil Petr Boček a míč dopravil za záda Válka a poslal domácí do vedení - 1:0. Po čtvrthodině hry vysunul domácí Petr Boček za obranu Vojtěcha Kociána, ale ten se před brankářem ukopl. Ve 23. minutě už míč z kopačky Filipa Rončky směřoval do brány, ale v poslední chvíli jej odvrátil do bezpečí hradecký zadák. V rozmezí 33. až 35. minuty mohl Hradec srovnat skóre. Nejdříve centr Davida Škváry napálil nad bránu z pěti metrů Martin Škrobánek. O chvíli později se vedlo úplně stejně Matyáši Lichému. A opět platilo pravidlo známě nedáš, dostaneš. Ve 38. minutě našel milimetrovou přihrávkou Petr Boček za obranou Vojtěcha Kociána, který po zemi k tyči stanovil poločasový výsledek - 2:0.

 

Úvod druhého dějství patřil domácí družině, která postupně navýšila skóre zápasu. Po deseti minutách druhé půle si naskočil na rohový kop Pavel Kolár a Válek potřetí lovil míč ze své sítě - 3:0. Po necelé hodině hry dlouhý aut Ondřeje Kociána propadl až k Filipu Rončkovi a ten jej uklidil do sítě - 4:0. Hradec se poprvé prosadil až v 64. minutě, když se z otočky trefil Pavel Valenta - 4:1. Dvacet minut před koncem hlavičku domácího Vojtěcha Kociána vyrazil brankář Válek. V 77. minutě vhazoval opět dlouhý aut Ondřej Kocián, míč se dostal k Petru Bočkovi, který byl nekompromisní - 5:1. Zdálo se už, že je rozhodnuto, ale Hradec nasadil k mohutnému finiši. V 81. minutě prostrčil Tomáš Moc balon na Tomáše Krejsu a ten zavěsil - 5:2. V 83. minutě se míč odrazil od Tomáše Krejsy k Richardu Lichému, který vystavní ranou z třiceti metrů snižoval na 5:3. O dvě minuty později navíc krásně našel Lukáš Petřík Tomáše Krejsu a ten uklidil balon k tyči - 5:4. A z jasného zápasu se ještě stalo drama. Dílo zkázy pro Vřesinu mohl dokonat v 88. minutě ještě Pavel Valenta, který lobem orazítkoval jen břevno. Ve zbývajícím průbehu se už nic nestalo a tak dramatický zápas nakonec skončil těsnou výhrou Vřesiny.  



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Byl to jeden z našich nejlepších výkonů sezóny, ale kaňkou nakonec byla závěrečná desetiminutovka.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí mužstva): Divácky zajímavé a atraktivní utkání do poslední sekundy. Domácí nás předčili výškou a hlavně svým uměním autů a rohů, na což jsme nenašli účinnou zbraň a čtyřikrát jsme z toho inkasovali.Náš závěrečný tlak a brankostroj přišel už pozdě a domácím musím pogratulovat k vítězství. Prohra nás však nesrazila, a věříme v klopýtnutí Malých Hoštic. Do posledních dvou zápasů dáme vše.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - O. Kocián [-] , P. Boček [-] , J. Hymon [-] (82. D. Buhla [-] ) , L. Vojáček [-] , P. Strakoš [-] , P. Kolár [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - P. Valenta [-] , D. Škvára [-] (46. D. Wiweger [-] ) , M. Šimeček [-] , R. Holuša [-] , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , M. Škrobánek [-] (46. R. Lichý [-] ) , T. Moc [-] , M. Lichý [-] (55. R. Dušek [-] ) , R. Kubánek [-]

ŽK: 30. J. Pagáč - 77. T. Moc , 89. D. Wiweger .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RADEK Roman - ČECH Zdeněk, ŠULA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.