2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2017 17:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá byla minutu od první výhry v sezóně


Branky


1

Bělé se podařilo soupeře zaskočit a po prvním poločase vedla o dvě branky. Kobeřice jen horkotěžko zachraňovaly remízu v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dohrávanému zápasu přijely Kobeřice na trávník beznadějně poslední Bělé posílené o vitězství na Budišovem. Na hřišti to ale v prvním poločase vůbec nebylo vidět, že je mezi oběma týmy rozdíl dvaceti šesti bodů. Bělá diktovala tempo hry, hrozila dlouhými nákopy a centry do pokutového území. Kobeřice v první části vůbec nevystřelily na domácí branku. Ve 20. minutě stáhl hostující brankář Stoklasa domácího hráče v pokutovém území a rozhodčí správně nařídil penaltu, kterou s přehledem proměnil Jiří Richter - 1:0. Pět minut před odchodem do kabin se odražený balon dostal k Danieli Davidovi, který jej napálil do brány - 2:0.

 

Po bouři v kabině, vyběhly na trávník úplně jiné Kobeřice, které se snažily něco udělat s výsledkem. Domácí družina z Bělé se celý druhý poločas jen bránila. Kobeřice se ale velice dlouho nemohly prosadit. Samostatný nájezd Jakuba Janíka si cestu do sítě nenašel.  Daniel Petroš o pár chvil později zase dobře neseřídil mířidla. V 83. minutě už se Kobeřice dočkaly kontaktního gólu, když Roman Gargoš šel z rohu šestnáctky sám a přehodil domácího brankáře Krištofa - 1:2. Kobeřice pak vystupňovaly tlak a vyrovnání se dočkaly v poslední minutě, když balon propadl až k Danieli Petrošovi, který jej uklidl do sítě - 2:2. Po vyrovnávací brance odpískal rozhodčí hned konec zápasu.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Z naší strany se jednalo o katastrofální výkon a byli jsme hodně rádi, že se nám podařilo v poslední minutě vyrovnat na konečných 2:2.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - M. Papšík [-] (89. M. Jäger [-] ) , D. David [-] (80. P. Kubina [-] ) , J. David [-] , M. Hiltavský [-] , J. Richter [-] , J. Pekárek [-] (66. R. Kiesewetter [-] ) , M. Mikšaník [-] , H. Gvoždík [-] , P. Vybrančík [-] , M. Packo [-]

TJ Sokol Kobeřice B
D. Stoklasa [-] - J. Návrat [-] , J. Janík [-] , R. Gargoš [-] , J. Bečica [-] , O. Bedrich [-] , D. Petroš [-] , L. Mrva [-] , A. Oberherr [-] , P. Komárek [-] (85. K. Janiš [-] ) , M. Vidlák [-]

ŽK: 82. M. Hiltavský - 88. O. Bedrich .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - HRUBÝ Václav, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2017 21:07
Zdravím, nevím kdo psal tento článek, ale hráč domácího týmu spadl na mně ležícího a tohle není stáhnutí. Penaltu chápu. Chytrost protihráče. Děkuji