0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2017 17:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce zvítězily jednoznačně Litultovice


Branky


0

Litultovice nasázely svému soupeři čtyři branky, když v každém poločase daly dvě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávce přivítala Pustá Polom v parném podvečeru svého soupeře z Litultovic. Po celý zápas na trávníku dominovala hostující družina z Litultovic, která mohla vyhrát i daleko větším rozdílem než bylo konečné skóre zápasu. Litultovice se ujaly vedení v probíhající sedmé minutě, když se  po autovém vhazování z levé strany k míči dostal Daniel Lebeda, který se probojoval do šestnáctky soupeře a před bránu naservíroval míč nabíhajícímu Grygarovi, který se z první nemýlil a otevřel skóre zápasu - 0:1. V dalším průběhu poločasu hosté zahodili nějaké šance a ke slovu se dostali až v závěru prvního dějství. To dalekonosnou přihrávkou našel Michal Borč Jana Tenglera, který se několika kličkami dostal před šestnáctkou soupeře do dobré střelecké pozice, ze které tvrdou přízemní střelou trefil nechytatelně pravý dolní roh pustopolomské branky 0:2.

 

Hned zkraje druhého poločasu se dostala do své jediné šance domácí družina. Kapitán Pavel Bubík si položil jednoho protihráče a brankáře, ale branka mu byla malá. Poté už zase diktovaly tempo hry Litultovice a během čtyř minut navýšily své skóre dalšími dvěma góly. V 59. minutě rozehrávali hosté volný přímý kop, Michal Borč zvolil místo střely nečekanou přihrávku na připraveného Jana Tenglera, který se s míčem nepáral a parádní střelou trefil výstavního angličáka - 0:3. O čtyři minuty později po prudkém rohovém kopu z levé strany se u přední tyče domácí branky prodral litultovský Michal Grygar z obležení polomských protihráčů k zakončení, které se štěstím vyústilo v poslední branku zápasu - 0:4. Ve zbytku zápasu se již skóre nezměnilo a Litultovice si zaslouženě odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Litultovice byly lepším týmem ve všech směrech. Góly jsme dostávali po hrubých chybách z brejků a my můžeme být rádi za čtverku. My měli jen jednu šanci za stavu 0:2, ale tu jsme zahodili.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Dnes jsme si zahráli krásný fotbal, dali krásné branky, zapojili do hry i náhradníky a konečně bylo všechno jak má být.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - D. Kozel [-] , M. Moravec [-] (62. M. Kotala [-] ) , R. Grygar [-] , P. Bubík [-] (46. M. Kunčík [-] ) , A. Kubala [-] , D. Schlossarek [-] , J. Bruna [-] , P. Bubík [-] , P. Sláma [-] , Z. Kačírek [-]

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Grygar [-] (80. J. Raschka [-] ) , D. Lebeda [-] (46. A. Balek [-] ) , M. Borč [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] (72. K. Raida [-] ) , M. Drápal [-] (74. S. Konečný [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 32. P. Bubík , 36. D. Schlossarek - 84. O. Doležel .
Hráči zápasu: J. Tengler , M. Grygar .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.