FOTO: Zápas plný obratů vyzněl pro malohoštickou Slavii


0

Hoštická Slavia se brzy ujala vedení. Opava však během dvaceti minut dokázala vstřelit tři góly a otočit zápas ve svůj prospěch. Hoštice ale do poločasu snížily, a na začátku druhého vyrovnaly. Jejich konečný úder přišel zhruba čtvrthodinu před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu vyšel lépe Malým Hošticím, které se hned z prvního útoku ujaly vedení, když přihrávku Martina Unruha uklidil podél brankáře do sítě Dominik Klinger – 0:1. Hosté pak měli míč na svých kopačkách častěji, ale góly střílela Minerva. V 7. minutě našel přesně Lukáše Mařádek Jana Franka, který míč ve skluzu uklidil k tyči – 1:1. O čtyři minuty později se dostal sám před hoštického brankáře Jan Frank, nasadil mu kličku a v pohodě skóroval do prázdné branky – 2:1. Na světelné tabuli svítila 26. minuta, když po nahrávce Lukáše Mařádka umístil míč patičkou do hoštické kasy Rostislav Škrobánek – 3:1. Po půlhodině hry se ve slibných šancích objevili hostující Dominik Klinger a Jakub Chřibek, ale jejich střely zamířily těsně mimo tři tyče. V 43. minutě po rychle rozehraném přímém kopu využil nedorozumění mezi domácím brankáře a obráncem Dominik Klinger a snižoval na jednobrankový rozdíl – 3:2.

 

Vstup do druhého dějství vyšel lépe Hošticím, když centr Ondřeje Šafarčíka prodloužil hlavou Martin Unruh na Michala Kokoška, který nekompromisně napálil míč pod víko – 3:3. Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou. Za domácí zahodili samostatné nájezdy dvakrát Jan Frank a jednou Lukáš Mařádek. Za Hoštice nezkompletoval hattrick Dominik Klinger. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 76. minutě, když Dominik Klinger obešel dva protihráče a předložil nahrávku Ondřeji Šafarčíkovi, který ve skluzu zasunul míč do sítě – 3:4. V závěru zápasu Hoštice trošku tlačily, ale Martin Unruh s Janem Grygarčíkem své šance do konce nedotáhli. Mrzet je to nemuselo, protože tři body jim neutekly. 

 

Foto: Daniel Mlýnek



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (záložník): Dělali jsme zbytečné chyby v obraně. A když jsme za stavu 3:3 nedali tři samostatné nájezdy, a pak navíc inkasovali čtvrtou branku, tak bylo po zápase.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Měli jsme excelentní vstup do zápasu a možná nám to uškodilo. Uklidnili jsme se až moc a soupeř ze tří brejků otočil skóre na 3:1. Před koncem prvního poločasu jsme snížili. Na začátku jsme vyrovnali. Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou. Asi patnáct minut před koncem jsme vsítili rozhodující trefu.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Javorek [-] - R. Jedlička [-] , J. Varsamis [-] (62. J. Hoblík [-] ) , T. Matějek [-] , J. Frank [-] , R. Škrobánek [-] , J. Herrmann [-] , L. Šustak [-] (58. T. Muzička [-] ) , L. Mařádek [-] , A. Džemla [-] , J. Kretek [-] (74. I. Kratochvíl [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kašný [-] , J. Chřibek [-] , M. Kara [-] (46. V. Kopťák [-] ) , M. Unruh [-] (79. V. Bartošek [-] ) , D. Klinger [-] , M. Kokošek [-] (56. R. Blaga [-] ) , E. Klinger [-] , P. Mlýnek [-] , D. Kubala [-] (86. J. Grygarčík [-] ) , O. Šafarčík [-]

ŽK: 52. P. Mlýnek , 53. D. Kubala .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - JAKUBEC Josef, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.