Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2017 17:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice získaly v boji o záchranu důležité tři body


Branky


0

Vávrovice během zápasu utekly až o čtyři branky. Budišovu se podařilo jen korigovat a definitivně si zavřel cestu k postupu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov zavítal na čtvrteční dohrávku do Vávrovic. Přijel pouze s jedenácti hráči do pole, a na jeho výkonu se to projevilo. Navíc byla citelně znát absence dvou jeho klíčových hráčů Romana Modelského a Jana Kurice, kteří pykají za červené karty. V první polovině zápasu se ještě hrála vyrovnaná partie. Více šancí si ale vypracovala domácí družina. Hlavním paličem šancí byl Ondřej Šemora, který se často dostával do šestnáctky, ale tam si buď ukopl balon, nebo mířil vedle, nebo ho v jednom případě vychytal brankář Němeček. Jedinou branku prvního poločasu vsítily Vávrovice ve 27. minutě, když Jan Schneider přesnou přihrávkou oslovil Ondřeje Šemoru a ten se nemýlil - 1:0. Budišov se za první poločas dostal k jednomu vážnějšímu pokusu, ale Pavel Pizur svůj pokus nenasměřoval do brány. 

 

Ve druhé části už na hřišti kralovaly Vávrovice a postupně navýšily své brankové konto. V 55. minutě zachraňoval hostující zadák míč mířící do autu tak, že jej odkopl k nohám Davida Kříže a ten podél brankáře zasunul míč do kasy - 2:0. O osm minut později nahrál David Kříž Filipu Mruskovi, který si obešel jednoho hráče a procedil míč do brány - 3:0. Teprve nyní se dostali ke slovu i hosté, ale Ondřej Veliký mířil do břevna a Daniel Siažik o chvíli později do tyče. V 78. minutě vypálil Filip Mrusek ze šestnácti metrů a vyražený balon dopravil do sítě David Kříž - 4:0. Konečnou podobu výsledku dal devět minut před koncem po přihrávce Jana Vondrouše přesnou střelou k tyči Martin Pražák - 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Hosté přijeli jen v jedenácti lidech. První půle byla vyrovnaná a my se dostali do vedení. Ve druhé už jsme byli lepším týmem a postupně utekli až na čtyřbrankový rozdíl. Hosté už jen snížili.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Hodně špatný zápas. Přijeli jsme v jedenácti a musel hrát i náhradní brankář. Domácí nás přehráli důrazem a tvrdostí, což na nás platilo. Navíc jsme hráli prakticky bez klasického útočníka.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Arendáš [-] - D. Kříž [-] , J. Laifert [-] , D. Škopek [-] (46. F. Mrusek [-] ) , O. Šemora [-] (65. J. Chryczyk [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , R. Schreiber [-] , J. Schneider [-] , F. Mužík [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - M. Marek [-] , J. Němeček [-] , D. Siažík [-] , T. Skácel [-] - M. Pražák [-] , P. Pizur [-] (80. A. Krása [-] ) , J. Vondrouš [-] , V. Hudeček [-] - O. Veliký [-] , P. Metelka [-] (58. L. Čonka [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: MEIER Milan - PINČEK Milan, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.