V. Čech 52. (p.)
P. Boček 78.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice si odvážejí bod z Vřesiny


Branky


52. V. Čech (p.) , 78. P. Boček - 2. R. Kokošek , 83. P. Čavera (p.)
0

V prvním poločase se ujaly vedení Stěbořice. Vřesině se podařilo ve druhé půli zápas obrátit. Poslední slovo však patřilo Stěbořicím, které dokázaly vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dohrávce do Vřesiny přijelo mužstvo ze Stěbořic. Hosté měli vskutku raketový start do zápasu, když hned ve 2. minutě po rychlém brejků Roman Kokošek prostřelil domácího brankáře - 0:1. O pět minut později vřesinký Martin Gajda otřel svou hlavičku o tyč hostující svatyně. Stěbořice reagovaly třemi šancemi, ale ani Roman Kokošek ani Michal Jamnický a Pavel Vavrečka nebyli úspěšní. Zhruba po dvaceti minutách se hra začala vyrovnávat a odehrávala se  mezi vápny obou družin. Do konce poločasu se urodily dvě vážnější střely Vřesiny, kdy ani Miroslav Koval a ani Vojtěch Kocián neseřídili správně svá mířidla. Do kabin odcházeli spokojenějí Stěbořice.

 

Po sedmi minutách druhého poločasu byl v hostujícím pokutovém území faulován vřesinský Petr Boček. Míč si na značku pokutového kopu postavil Vítězslav Čech a s klidem pokerového hráče srovnal účet zápasu - 1:1. V následném průběhu zápasu se hra vyrovnala. Na straně Stěbořic zahodili své šance Kokošek, Jamnický, Vavrečka a Šmalec. Za domácí nechal vyniknout hostujícího brankáře Vojáček. V 78. minutě otočil skóre zápasu domácí kanonýr Petr Boček, který nadvakrát překonal hostujícího brankáře Jakuba Loserta. - 2:1. V 83. minutě byl v domácím pokutovém území faulován hostující hráč a pentli s přehledem proměnil Petr Čavera - 2:2. V závěru ještě mohly Stěbořice strhnout výhru na svou stranu, ale na celkovém skóre se již nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Byl to z naší strany kolektivní výkon a bod je dobrý. Oboustranně dobrý zápas se zaslouženou remízou.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Takové zápasy bychom měli vyhrávat. Měli jsme spoustu vyložených šancí. Kdybychom je proměnili, nemuseli bychom se zabývat rozhodčím, který se angažoval při penaltách.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Gajda [-] , M. Koval [-] , P. Boček [-] , L. Vojáček [-] , P. Strakoš [-] , P. Kolár [-] , F. Rončka [-] (85. J. Vitásek [-] ) , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , P. Fiedler [-] (80. F. Otipka [-] ) , M. Fiedler [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 22. V. Čech , 65. J. Pagáč , 84. P. Kolár - 39. R. Kokošek , 52. M. Josefus , 57. J. Holubec , 77. M. Jamnický , 79. J. Losert .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDEK Matěj - HRUBÝ Václav, KOMÁREK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.