Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2017 17:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia Opava se loučila výhrou ve Vávrovicích


Branky


0

V první půli byla lepším týmem Opava, a vedla zaslouženě o dvě branky. Po půli se obrázek hry změnil, Vávrovice srovnaly. Poslední slovo však měla Opava,. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním zápase mezi Vávrovicemi a Slavii Opava už o nic nešlo. O sestupujícím se rozhodlo už v minulém kole, takže oba soupeři mohli k zápasu nastoupit bez zábran. Opava v prvním poločase lépe kombinovala a na dva až tři dotyky se dostávala do přečíslení. Do vedení se dostala po pěti minutách hry, když se Libor Šusták protáhl přes dva hráče a prostřelil brankáře Lubomíra Banetku - 0:1. O pět minut později výkop opavského brankáře Michala Javorka prodloužil hlavou Lukáš Mařádek na Patrika Džemlu, který samostatný nájezd proměnil - 0:2. Vávrovice snižovaly hned vzpětí, když Jan Lichovník uklízel míč hlavou po centru do brány - 1:2. Účet prvního poločasu uzavřel ve 27. minutě po rychlém brejku Jan Frank - 1:3.

 

Ve druhém poločase se obraz hry změnil, když lepším týmem byly Vávrovice, které si vypracovaly o něco více šancí než hostující Opava. S proměňováním byly ale obě družiny na štíru. Góly začaly padat až v závěrečné čtvrthodině. V 75. minutě doklepl míč do opavské branky Filip Mrusek - 2:3. O tři minuty později po centru, který proletěl celé vápno, vyrovnával skóre zápasu Daniel Škopek - 3:3. Tři minuty před koncem utkání prohrál Jan Frank souboj s domácím obráncem, který ale zahrál špatnou malou domů, míče se zmocnil všudybyl Jan Frank a namazal Danieli Kowalskému a ten skóroval - 3:4.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
David Galvas (trenér): Věděli jsme, že už se o nic nehraje, tak jsme zkusili hrát jinak, ale v prvním poločase nám to nevycházelo. Ve druhém jsme se zlepšili a vyrovnali, ale dostali jsme bohužel po chybě rozhodující branku.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Jsem rád, že tento zápas už nebyl o záchraně, kterou jsme si zajistili minulé kolo. Počítali jsme i s vyhecovaným zápasem, kvůli toho, že někteří hráči Vávrovic jdou k nám, včetně jejich bývalého trenéra. První poločas byl jasně náš. Ve druhém byly Vávrovice o něco lepší a vyrovnaly. My ale vsítili rozhodující trefu po chybné malé domů Vávrovic.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] (86. M. Bartusek [-] ) - J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , D. Škopek [-] , O. Šemora [-] (53. D. Galvas [-] ) , F. Mrusek [-] , J. Laifert [-] , J. Lichovník [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

FK Slavia Opava
M. Javorek [-] - T. Matějek [-] , R. Jedlička [-] (46. D. Kowalski [-] ) , J. Tůma [-] , J. Hoblík [-] , L. Mařádek [-] , A. Džemla [-] , T. Barteska [-] (53. J. Mecner [-] ) , L. Šustak [-] , J. Frank [-] , R. Škrobánek [-] (63. J. Hlaváč [-] )

ŽK: 41. J. Lichovník , 85. D. Škopek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RADEK Roman - HEISER Jaroslav, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.