Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2017 17:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice pokořily Hněvošice


Branky


0

Kobeřice po první dějství vedly o tři branky. Ve druhé náskok jednou brankou navýšily. Hněvošice pak už jen dvěma góly korigovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dohrávka 20. kola v sobotu proti sobě svedla týmy Kobeřic a Hněvošic. Lepším týmem byly Kobeřice, které po prvním dějství vedly o tři branky. Do vedení šly Kobeřice po čtvrthodině hry, když Pavel Hlawenka zametal míč do prázdné kasy - 1:0. Hněvošice vyrovnaly hned vzápětí, když se po rozehrávce ze středového kruhu dostal míč k Danielu Brunclíkovi, který využil sluníčka, které ozářilo domácího brankáře, a z třiceti metrů ho zaskočil - 1:1. Kobeřicím vrátil vedení ve 21. minutě Tomáš Bolacký - 2:1. Ve 36. minut navyšoval hlavou skóre zápasu o dvě branky Lukáš Rycka - 3:1. O dvě minuty později přeloboval hostujícího brankáře Jakub Janík - 4:1. 

 

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Kobeřice byly nadále lepším týmem, ale zahazovaly své šance. Hlavním vraždičem tutovek byl hlavně Zdeněk Kryštof, který postupoval na brankáře snad šestkrát sám, ale instinkt lovce neukázal. V 63. minutě využil sluníčka tentokrát kobeřický Jakub Janík a míč uklidil do sítě - 5:1. V 70. minutě dostal míč ve středu hřiště Pavel Ševior a z dvaceti metrů jej umístil do sítě - 5:2. Dvě minuty před koncem zápasu našel Bartosz Cojg svého bratra Pawla a ten zhruba ze dvaceti metrů přeloboval domácího brankáře - 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Opět jsme museli nastoupit z dorostenci v sestavě, protože našim karetním hříšníkům nebyl trest prominut. Podle mě jsme byli l dvě třídy lepším týmem a mohli jsme vyhrát i 15:3.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Bylo strašné dusno, zápas se neodehrál na hlavním hřišti, ale na vedlejším. Kobeřice byly o něco lepším týmem, a hlavně Hlawenka s Janíkem daly jejich hře nějaký ráz.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - D. Lasák [-] (14. L. Rycka [-] ) , K. Janiš [-] (62. J. Bečica [-] ) , Z. Kryštof [-] , P. Hlawenka [-] , T. Bolacký [-] , R. Hahn [-] , J. Janík [-] , A. Kolarčik [-] (70. D. Václavík [-] ) , D. Mrva [-] , M. Vidlák [-] (67. P. Ullrich [-] )

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Ševior [-] , J. Novák [-] , P. Šafarčík [-] (46. B. Cojg [-] ) , A. Vavřinčík [-] (46. M. Schlehofer [-] ) , D. Brunclík [-] (46. P. Bartošík [-] ) , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , J. Harazim [-] (46. Š. Kurzica [-] ) , M. Kotzián [-] (46. Z. Vrána [-] )

Počet diváků: 66. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BUKOVSKÝ Josef, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.