Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbal musel diváky v Hradci bavit


Branky


1

V prvním poločase padlo šest branek, z čehož Hlavnice dala čtyři. Hradci se ve druhé části podařilo už výsledek jen vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Golovou přestřelku viděli diváci v Hradci, kam přijelo mužstvo z Hlavnice. Už v prvním minutě byl  hradecký Ignác faulován před pokutovým územím a přímý kop Tomáše Krejsy lapil hostující brankář Petr Gebauer. Ve 4. minutě vypálil tvrdou střelu hlavnický David Liška do tyčky, hradecký Dušek nedůrazně odkopl míč, kterého se zmocnil Jan Wollner, který nekompromisně poslal míč do brány - 0:1. V 11. minutě zahrávala Hlavnice rohový kop, brankář Hradce Válek míč vyboxoval pouze k Tomáši Kukolovi, který ho napálil přímo do brány - 0:2. Hradec snížil ve 24. minutě , když přímý kop Daniela Wiwegera přistál na hlavě Tomáše Krejsy a ten míč uklidil do sítě - 1:2. V 34. minutě  zahrávala hostující družina rohový kop, a Lukáš Kirschner vrátil hostům hlavou dvoubrankové vedení - 1:3. Hradec, ale o tři minuty později snížil krásnou střelu Paval Valenty ze třiceti metrů - 2:3. Ve 39. minutě se hosté opět prosadili z rohového kopu, když úspěšným střelcem se stal Ondřej Pasterňák - 2:4.

 

Ve druhém poločase nadále pokračoval atraktivní fotbal z obou stran. V 52. minutě našla přihrávka Daniela Wiwegra Pavla Valentu, který z pěti metrů napálil míč do kasy - 3:4. Vyrovnání se domácí družina dočkala deset minut před koncem zápasu, když byl v pokutovém území faulován Tomáš Krejsa, který si postavil míč na značku pokutového kopu a zkušeně zavěsil míč do sítě - 4:4. V závěru mohli výhru na sebe strhnout obě mužstva, ale ani jednu svou loženku nedovedla do správného konce. Zajímavý zápas tak skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí týmu): Bod je pro mě málo, jsem zklamaný, ale děkuji svým svěřencům za snahu a vůli nepříznivý stav otočit. Divoký výsledek, divoký zápas, velké emoce. Hosté byli agresivní. My jsme hráli, oni dávali goly. Kromě dvou fotbalistů, kteří mají můj obdiv je to nic neříkající mužstvo, na které máme pouze smůlu.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Fotbal jak má být, pro diváky to byl atraktivní duel. Remíza byla zasloužená z obou stran a chtěl bych poděkovat našim fanouškům, že nám vytvořili domácí prostředí. Mrzí mě jen, že pan trenér z Hradce mi nepřišel po zápase podat ruku.



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - P. Valenta [-] , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , K. Ignác [-] , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] (46. N. Lichý [-] ) , R. Dušek [-] (46. T. Moc [-] )

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - D. Ochrana [-] , Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-] (60. L. Lodňánek [-] ) , T. Kukol [-] , D. Liška [-] , D. Hendrych [-] , J. Wollner [-] (90. J. Lukáš [-] ) , T. Liška [-] (90. M. Bulanda [-] ) , P. Elbl [-] (46. P. Wolf [-] ) , L. Kirschner [-]

ŽK: 82. M. Lichý - 54. T. Kukol , 59. T. Liška , 74. Z. Vrána , 80. D. Liška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - KANIA Jaroslav, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2017 13:33
Vážený pane Černohorský, již po druhém vzájemném zápase reaguji na vaše hodnocení, a vystupování.. Než začnu gratuluji vám k vyválčenému bodu, sice by slušelo kdyby vaše mužstvo vyrovnalo jiným způsobem, než z vymyšlené penalty, ale to se hold stává a takový je český fotbal, ale zapas skončil zaslouženou remízou..
Měl byste se však zamyslet nad tím, co necháváte psát na internet, nebo do novin. Když budeme bilancovat, tak ze dvou vzájemných zápasů vás nicneříkající mužstvo obralo o 4 body. Skóre z těchto dvou zápasů bylo 7:6 z čehož po jedné brance dali ti hráči kteří mají váš obdiv(přičemž minimálně jednoho z nich jste nazval něčím co se nehodí zveřejnovat na internetových diskuzích) a kteří podle vás dělají Hlavnici.. Když se podíváme na druhou stranu, tak vaše mužstvo dělají dva maximálně tři hráči(Tomáš Krejsa, Daniel Wiweger a včera výborně hrající Pavel Valenta ) Když tedy odečteme góly vašich a našich tahounů skóre je(když odečtu pouze góly Tomáše Krejsy) pořád 5:2 pro Hlavnici.. Porazilo vás nicneříkájící a podprůměrné mužstvo… Než začnete psát takové bláboly na internet zamyslete se! Žádný tým nemá 11 tahounů, každý tým se skládá z opor a dříčů.. Nemyslete si že vašima výrokama nám seberete chuť do fotbalu. Tímhle si děláte ostudu akorát vy sám, protože kdo tam byl viděl vaši komedii. Nechápu jak člověk s vaším vystupováním a vyjadřováním, může dělat vedoucího mužstva, místopředsedu OFS Opava a už vůbec nechápu jak můžete dělat mluvčího Policie.. Uvědomte si že pokud se vašim klukům podaří úspěšně dokončit hon za postupem, už budete muset dělat ostudu i v okrese Bruntál… Napadá mě otázka která by vaše chování vysvětlovala. Neabsolvoval jste s majorem Maisnerem seskok z letadla volným pádem? Akorát místo dopadu do jezera jako pan Maisner jste dopadl kousek vedle na beton , potom by vaše chování, vyjadřování a hodnocení zapasu asi každý pochopil..
Nedělejte vašim klukům ostudu!
Vašim hráčům přeji hodně štěstí, vám aspoň trochu rozumu!