1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice na jaře poprvé vyhrály, černá série Hněvošic nadále pokračuje


Branky


0

Po vyrovnané první půli, vsítilly Litultovice na začátku druhého klíčovou trefu a odvážejí si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice si odvezly z Hněvošic zasloužené vítězství. První dějství ještě bylo relativně vyrovnané, kdy byly šance na obou stranách. Za domácí Hněvošice zazdil svou tutovku Pavel Cojg, který poslal svou hlavičku těsně vedle. Stejně se vedlo Pavlu Ševiorovi, který mířil nohou taky vedle. Do vedení šla hostující ekipa ve 25. minutě, když rohový kop Ondřeje Haase přistál na hlavě Ondřeje Doležela, který měl spoustu času na to, aby jej usměrnil do kasy – 0:1. Vyrovnání se Hněvošice dočkaly těsně před odchodem do kabin, když Pavel Ševior odcentroval a Danieli Brunclíkovi stačilo nastavit jen nohu – 1:1. 

 

Ve 48. minutě se sice dostaly do šance Hněvošice, když Daniel Brunclík zaváhal ve vyložené šanci. Pak už na hřišti kralovai hosté z Litultovicc. V 53. minutě zápasu přišel rozhodující okamžik zápasu, když dravě vnikl do šestnáctky Daniel Lebeda, přihrávkou pod sebe našel skvěle postaveného Jana Tenglera, který míč napálil nekompromisně pod víko a rozhodl souboj pro Litultovice – 1:2. Hosté pak ještě měli několik možností skóre navýšit, ale nemuselo je to mrzet, protože domácí se na nic nezmohli, a mohli si tak připsat tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Divoký zápas. V prvním poločase ještě hra byla vyrovnaná a oba soupeři si vypracovali několik šancí. Ve druhém už byly Litultovice lepším týmem a zaslouženě vyhrály.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Na výhru jsme se pořádně nadřeli, aspoň je však naprosto zasloužená. Čekali jsme na ni čtyři kola, teď už to snad půjde samo. Tým má ohromný potenciál, ale kluci zatím bojují spíše sami se sebou než proti soupeři. Až si to v hlavách srovnají, budou nejlepší.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , J. Novák [-] , P. Šafarčík [-] , D. Brunclík [-] , P. Cojg [-] , Z. Vrána [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , J. Harazim [-] (57. P. Latka [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Procházka [-] (50. J. Tengler [-] ) , D. Lebeda [-] , M. Borč [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] (90. O. Beníšek [-] ) , M. Grygar [-] (82. A. Balek [-] ) , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 27. J. Harazim , 63. D. Brunclík , 72. P. Stříbrný , 76. R. Buchta - 42. M. Šeuer , 81. J. Tengler .
Hráči zápasu: R. Buchta - O. Doležel .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JAKUBEC Josef, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.