Kobeřice na jaře poprvé zaváhaly, když nestačily na zvedající se Hlavnici


Branky


0

Hlavnice po celý zápas dominovala a svou převahu demonstrovala už v první dějství, kdy vedla o tři góly. Ve druhém přidala ještě gól a zaslouženě vyhrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdá se, že Hlavnice začíná pomalu zvedat. Na jaře zatím stoprocentní Kobeřice tahaly po celý zápas za kratší stranu provazu. Hlavnice se ujala vedení už po sedmi minutách hry, když přihrávku Davida Lišky přetavil zkušeně ve vedoucí branku zápasu kanonýr Jan Wollner – 1:0. V 19. minutě zamířil zpoza šestnáctky hostující Vojtěch Malchárek a na chvíli vrátil hosty z Kobeřic do hry – 1:1. Jejich radost ale dlouho netrvala. O dvě minuty později Hlavnice opět vedla, když dostal pás za kobeřickou obranu Jan Wollner a samostatný nájezd s přehledem proměnil – 2:1. Po půlhodině se dostala do brejku dvojice Jan Wollner a Tomáš Kukol a druhý jmenovaný zasunul míč do hostující brány – 3:1. Ve 36. minutě stal na konci standardní situace hlavnický Lukáš Kirschner a navyšoval už na tříbrankový rozdíl – 4:1.  První poločas prakticky rozhodl o osudu zápasu. 

 

Po přestávce si Hlavnice v pohodě hlídala svůj náskok, a hosté se smířili s výsledkem střetnutí. Proto padla už jen jedna branka, když zpoza šestnáctky přesně zamířil domácí Tomáš Kukol a zaznamenal tak svou druhou branku v utkání – 5:1. Další šance už domácí Hlavnice zahodila, když své šance zazdili především David Liška a Jan Wollner. Hlavnice podruhé po sobě vyhrála. Kobeřice jsou díky prohře stále namočeni v sestupových vodách. 

 

Foto: Hana Lukášová



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Z naší strany to byl povedený zápas, jelikož jsme hráli hodně dobře. Soupeř byl kvalitní, ale my jsme si vypracovali více šancí, a mohli jsme vyhrát i větším rozdílem.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Z naší strany to byla katastrofa. Kluci si mysleli, že to snad půjde samo, a že máme vyhráno dopředu. Přejeli nás ve všech směrech.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - S. Lebeda [-] (64. D. Hendrych [-] ) , O. Pasterňák [-] , T. Liška [-] (73. D. Haas [-] ) , P. Elbl [-] , D. Ochrana [-] (78. L. Lodňánek [-] ) , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] (83. J. Lukáš [-] ) , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] (69. P. Wolf [-] ) , Z. Vrána [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [8.0] - R. Náhlík [-] (84. L. Rycka [-] ) , P. Hlawenka [-] , R. Gargoš [-] (86. R. Hahn [-] ) , D. Petroš [-] (71. J. Návrat [-] ) , P. Komárek [-] (71. J. Bečica [-] ) , V. Malchárek [-] , L. Mrva [-] , L. Jašek [-] (46. A. Oberherr [-] ) , D. Mrva [-] , M. Vidlák [-]

ŽK: 83. D. Hendrych - 63. D. Mrva .
Hráči zápasu: O. Pasterňák , J. Wollner - A. Oberherr .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - TĚŽKÝ Michal, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.