1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom připsala první jarní bod, když remizovala s Vávrovicemi


Branky


0

Vávrovice diktovaly tempo hry v prvním dějství a ujaly se vedení. Pak zahodily několik šancí a přišel trest v podobě vyrovnání. V závěrečné desetiminutovce mohly padnout góly na obou stranách, ale skóre se již nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustá Polom urvala v zápase s Vávrovicemi první jarní bod, zatímco hosté poprvé na jaře body tratili. V první půli si hosté vypracovali pár šancí. Už po deseti minutách pálil bývalý hokejista David Galvas asi z třiceti metrů, a brankář Michal Krystýn se při jeho skákavé střele poměrně zapotil. Zhruba o deset minut později se Filip Mrusek sám zjevil před Krystýnem, ale napálil pouze jeho nohy. Ve 38. minutě přišla gólová akce Vávrovic. David Galvas posunul míč do boku na Jana Schneidera, který ho zatáhl a našel pod sebou Jakuba Lichovníka, který vybídl ke skórování Filipa Mruska – 0:1.  Na přestávkovou pauzu šly tak veseleji Vávrovice.

 

Po přestávce mohly Vávrovice své vedení několikrát navýšit. V 50. minutě Filip Mrusek sám před brankářem pálil pouze pánubohu do oken. O deset minut později ze zjevil opět Mrusek sám před Krystýnem, nasadil mu kličku, ale pustopolomský brankář odvážným skokem pod nohy si balon stáhl do svých rukou. Zaváhala i nová zimní posila hostů Daniel Škopek, když Krystýn opět čaroval. A proto přišel zákonitý trest v podobě vyrovnání. Tři minuty před závěrečným hvizdem arbitra posadil svůj centr Josef Bruna na hlavu Zdeňka Kačírka, který už věděl kam míč poslat – 1:1. O chvíli později zaváhal ve velké šanci domácí Martin Šmíd, jehož pokus vytáhl brankář Petr Arendáš na roh a o chvíli později si na něm vylámal zuby i Petr Sláma. Nakonec to mohly být Vávrovice, které mohly vyhrát, ale David Galvas v nadějnéí pozici mířil těsně nad. Zápas tak dospěl k remízovému konci.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Byl to zápas, kdy jsme mohli prohrát, ale i vyhrát.bylo to jak na houpačce. První půle relativně vyrovnaná. Ve druhé půli soupeř nedal tři brejky, a my jsme srovnali a dokonce jsme mohli i vyhrát.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Byli jsme po většinu utkání lepším týmem. Vstřelili jsme branku a mohli jsme své vedení několikrát pojistit. V poslední desetiminutovce začali domácí hrát vabank a vyrovnali. Dokonce mohli dát i vítěznou branku, ale i my jsme mohli rozhodnout.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - V. Hendrych [-] , M. Šmíd [-] , D. Schlossarek [-] (46. R. Grygar [-] ) , P. Sláma [-] (80. M. Kotala [-] ) , J. Hendrych [-] (3. M. Moravec [-] ) , Z. Kačírek [-] , P. Bubík [-] , J. Bruna [-] , P. Bubík [-] , A. Kubala [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Arendáš [-] - F. Mrusek [-] (90. J. Chryczyk [-] ) , O. Šemora [-] , J. Lichovník [-] , D. Galvas [-] , J. Laifert [-] , J. Schneider [-] , D. Škopek [-] , R. Schreiber [-] (75. M. Schoppik [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-]

ŽK: 18. J. Bruna , 68. P. Bubík , 72. Z. Kačírek , 80. P. Sláma - 48. F. Mrusek , 72. J. Schneider , 83. J. Lichovník .
Hráči zápasu: M. Krystýn - D. Galvas , J. Morisch .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - STANKE Vladimír, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.