2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava ztratila doma dva body


Branky


0

Na první gól Jakartovic Opava dokázala reagovat. Stejně tak i na druhý gól. Více branek už nepadlo, a zápas skončil remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia Opava chtěla v zápase s Jakartovicemi navázat na předchozí výkon, ale v úvodní dvacetiminutovce diktovaly tempo hry Jakartovice, které se ujaly vedení už v 9. minutě, když přihrávku Kamila Palkoviče zkušeně zakončil bombér Radoslav Urban – 0:1. Po dvaceti minutách převzala otěže zápasu Opava a vytvořila si několik nadějných šancí. Hlavním spalovačem příležitostí byl Jan Frank, který si několikrát vylámal zuby na hostujícím brankáři Kučerkovi. Zaslouženého vyrovnání se dočkala ve 43. minutě, když samostatný nájezd po přesném vysunutí Lukáše Mařádka  proměnil  právě Jan Frank, který nártem propálil hostujícího brankáře Kučerku – 1:1. 

 

Druhá půle se odehrávala jako přes kopírku. Hosté z Jakartovic se opět ujali vedení, když v 68. minutě Dominik Filip přesným pasem vybídl ke skórování opět Radoslava Urbana a ten se v takových situacích většinou nemýlí – 1:2. Slavia Opava pak hosty přitlačila, ale vyrovnala až sedm minut před koncem střetnutí, když nahrávku dorostence Matěje Valíka poslal do jakartovické svatyně Rostislav Škrobánek – 2:2. Ke konci zápasu už Opava neměla sílu, aby strhla výhru na svou stranu. Obě družiny si tak po bodu rozdělily, což více mrzí Opavu, která bojuje o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Úvod zápasu jsme hráli jako první dva jarní zápasy a brzy jsme inkasovali. Pak jsme byli asi patnáct minut zaskočení. Zhruba po půlhodině hry jsme převzali taktovku a dokázali vyrovnat. Ve druhé půli jsme měli relativně více ze hry, ale opět jsme inkasovali. Sice jsme vyrovnali, ale navíc nám už nezbyly síly, a podle mě jsme dva body ztratili.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): První dvacetiminutovka byla přesně podle mého gusta. Šli jsme zaslouženě do vedení. Pak jsme přenechali taktovku domácím, kteří těsně před odchodem do kabin stačili vyrovnat. Stejný obrázek nabídl i druhý poločas. My jsme opět vedli,a soupeř dokázal srovnat těsně před koncem.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Javorek [-] - M. Valík [-] , T. Muzička [-] (54. D. Exner [-] ) , T. Matějek [-] , J. Frank [-] , R. Škrobánek [-] (85. J. Štencel [-] ) , J. Herrmann [-] , R. Jedlička [-] , L. Mařádek [-] , A. Džemla [-] , J. Kretek [-]

FK Jakartovice
R. Kučerka [-] - R. Urban [-] , R. Holub [-] , K. Černý [-] , K. Postřimovský [-] , K. Palkovič [-] , A. Kreisl [-] (54. J. Porubek [-] ) , J. Kovalčík [-] , M. Poštulka [-] , B. Malček [-] , D. Filip [-]

ŽK: 90. J. Štencel - 67. A. Kreisl , 71. K. Palkovič .
Hráči zápasu: J. Frank - R. Kučerka , B. Malček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BAČKOVSKÝ Pavel, JAKUBEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.