T. Krejsa 84. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec nadále klopýtá, Kobeřice naopak na jaře stoprocentní


Branky


84. T. Krejsa (p.) - 39. R. Náhlík , 58. R. Náhlík
0

Hradci se na jaře nedaří naplňovat postupové ambice a jeho náskok na druhý Budišov se vymazal. Naopak Kobeřice v boji o záchranu na jaře vybojovaly už třetí výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice precizní defenzívou a výborným výkonem gólmana Jakuba Stříbného dokázaly Hradec bodově vyloupit. Už v 10. minutě nedokázal nadvakrát hradecký Martin Škrobánek propasírovat míč do sítě, když Stříbný vytasil první skvělý zákrok. Pak se opět vyznamenal hostující brankář, když ve 25. minutě vylapal střelu Lukáše Petříka a o chvíli později zlikvidoval samostatný nájezd Tomáše Krejsy. Proto přišel zákonitý trest, když po jednoduché a rychlé akci otevřel skóre hostující Robin Náhlík, který nekompromisně zakončil svůj nájezd střelou kolem brankáře, která zapadla k tyči – 0:1. Do konce poločasu se už nic nestalo.

 

Po příchodu z kabin se snažil Hrade rychle vyrovna- Přišla ale  58. minuta, když Kobeřice utekly do dvoubrankového trháku, když se nádherně trefil z rohu šestnáctky opět Robin Náhlík – 0:2. Hradec pak do soupeře bušil jako na vrata stodoly, ale Tomáš Krejsa napálil pouze břevno, a o chvíli později tyč. Další tutovky zavraždili Matyáš Lichý a Pavel Valenta. Hradec se nakonec čestného úspěchu dočkal až sedm minut před koncem, když z penalty snižoval Tomáš Krejsa – 1:2. Víc však už toho Hradec nestihl, a Kobeřice taktickou hrou dovedly zápas do vítezného konce a jsou tak na jaře nadále stoprocentní. Hradec si svůj postupový sen komplikuje.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Jsme asi prokletí. Fotbal někdy sportovně hodně bolí. Hosté se dostali do dvou náhodných šancí a obě proměnili. Jinak zdržovali, padali, kouskovali hru. My jsme nastřelili tyčku, břevno a zahodili dalších pět tutovek. Hraje se ale na výsledek a body.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Ujali jsme se vedení 1:0, které jsme udrželi do poločasu. Ve druhé půli jsme dali rychlý gól. Sice jsme inkasovali z penalty, ale vedení a výhru jsme udrželi.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , M. Škrobánek [-] (46. L. Scholtz [-] ) , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] (46. M. Lichý [-] )

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - R. Náhlík [-] (73. R. Hahn [-] ) , P. Hlawenka [-] , R. Gargoš [-] , D. Petroš [-] (90. P. Ullrich [-] ) , P. Komárek [-] , J. Bečica [-] (87. D. Lasák [-] ) , L. Mrva [-] , L. Jašek [-] , D. Mrva [-] , M. Vidlák [-]

ŽK: 57. N. Lichý , 88. R. Lichý - 54. J. Bečica , 60. D. Petroš , 79. M. Vidlák .
Hráči zápasu: R. Náhlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - KANIA Jaroslav, KOTÁSEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.