0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani jeden z celků přesně nezamířil


Branky


0

Zápas celků bojující o postup divákům branky nenabídl a postupová zápletka se začíná pomalu dramatizovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápasu dvou aspirantů na postup nepřinesl koření fotbalu, a to branky. Hrál se spíše bojovný fotbal ve středu hřiště, a  obě družiny velké množství šancí divákům nenabídly. V polovině první části se objevil před budišovským brankářem Alešem Krásou sám Jakub Fiedler, ale ten ho bravurně dokázal vychytat. O chvíli později opět Jakub Fiedler zcela sám před budišovskou brankou špatně seřídil mířidla a napálil míč těsně nad.  Do konce poločasu se už jen hra přelévala mezi šestnáctkami a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

 

V podobném duchu pokračovala i druhá půle utkání, hra se opět oděhrávala jen uprostřed pole, bylo tam hodně nasazení a bojovnosti, ale šancí bylo jako šafránu. V 72. minutě si svou jedinou šanci zápasu vypracoval Budišov, ale Jan Kuric v nadějné pozici vůbec netrefil branku. Čtvrthodinu před koncem domácí Michal Jamnický místo střely volil přihrávku a z tutovky nebylo nic. Pak se už nic nedělo a zápas tak dospěl k bezbrankové remíze, která žádné z mužstev v boji o postup nemohla uspokojit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (Stěbořice, trenér): S výsledkem nejsem spokojený, měli jsme jej vyhrát, protože jsme měli více šancí. Zápas to byl vyrovnaný z obou stran a musel se líbit divákům. Jediné co mu chybělo byly góly.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov nad Budišovkou, vedoucí mužstva): Na hřišti se nedalo kombinovat, jen se nakopávalo. V první půlce jsme si nevytvořili žádnou šanci. Ve druhé půli jednu. Fotbal to byl nehezký a my bereme bod.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , O. Šumbera [-] (75. L. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] (82. F. Otipka [-] ) , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (89. P. Fiedler [-] ) , M. Fiedler [-] , P. Vavrečka [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , J. Vondrouš [-] , M. Marek [-] , P. Oleják [-] - P. Pizur [-] , V. Hudeček [-] (90. O. Martynek [-] ) , J. Němeček [-] , F. Pražák [-] - J. Kuric [-] , R. Modelský [-]

ŽK: 33. R. Kokošek , 88. F. Otipka - 20. F. Pražák , 51. T. Skácel , 61. P. Oleják .
Hráči zápasu: M. Jamnický - P. Oleják .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HENNIG Antonín, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.