2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Škopek vydřel Vávrovicím tři body


Branky


0

Vávrovickým spasitelem se začíná stávat Daniel Škopek, který dvěma góly zajistil svému týmu plný bodový zisk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice jsou na jaře nadále stoprocentní, ale na tři body nad Bělou se hodně nadřely. Vávrovice se sice z první vážnější akce ujaly ve 3. minutě vedení, kdy vtrhl do vápna Jakub Skalík, našel pod sebou Daniela Škopka a ten zametl balon k tyči – 1:0. V 5. minutě načechral přímý kop Filip Mužík na Hlavu Jana Laiferta, ale brankář Bšlé Tesař vytasil první výborný zákrok. Po čtvrthodině hry vypálil nádhernou střelu vávrovický Lichovník, ale Tesař konečky prstů opět vyrážel. Bělá se dostala do jediné vážnější šance asi po půlhodině hry , ale vylámala si zuby na domácím brankářovi Arendášovi. Do kabin tak šly Vávrovice s nejtěsnějším vedením. 

 

I po přestávce se obraz hry nezměnil. Vávrovice měly nadále převahu a hosté se jen bránili. V 58. minutě zahrával roh domácí David Galvas, míč se dostal k Danielu Škopkovi a ten už si věděl rady, a zatím se ukazuje jako platná posila – 2:0. Zbytek zápasu se změnil v souboj mezi vávrovickými střelci a hostujícím brankářem Tesařem, který z těchot soubojů vyšel vždy jako vítěz. Postupně si na něm vylámali zuby Jakub Skalík, dvakrát Filip Mrusek a jeho jmenovec Mužík. Vávrovice to ale nemuselo mrzet, protože Bělá žádnou branku nevsítila, a domácí v pohodě dokráčeli za třemi body.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Těchto tří bodů si velice vážím, protože oproti minulým zápasům byly vydřené. Hrálo se navíc na špatném terénu, který spíše vyhovoval soupeři.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Jednoznačný zápas ze strany Vávrovic, které držely více balón. Nedokázali však proměňovat své šance.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Arendáš [-] - J. Skalík [-] , M. Schoppik [-] (53. D. Galvas [-] ) , J. Laifert [-] (87. J. Chryczyk [-] ) , J. Schneider [-] , D. Škopek [-] (82. T. Šenk [-] ) , R. Schreiber [-] (90. J. Štencek [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , F. Mužík [-]

TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - K. Krupa [-] , P. Vybrančík [-] (46. R. Václavek [-] ) , D. David [-] (24. J. Demko [-] ) , J. Richter [-] , P. Matura [-] , M. Mikšaník [-] , H. Gvoždík [-] , P. Kubina [-] , M. Papšík [-] , R. Vybrančík [-] (70. M. Packo [-] )

Hráči zápasu: O. Levák - O. Tesař .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - HARAZIM David, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.