Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modelský režíroval destrukci Opavy


Branky


10. R. Modelský , 12. P. Pizur , 21. R. Modelský , 32. P. Pizur , 44. R. Modelský , 63. R. Modelský - 49. T. Skácel (vl.)
0

Budišov rozhodl o svém vítězství už v prvním poločase, kdy pětkrát pokořil opavskou defenzívu. Ve druhém se už zápas víceméně dohrával. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Modelský tři branky, Pizur dvě, Budišov tak vede 5:0.

Budišov o tříbodovém zisku rozhodl hned v prvním dějství, kdy rozebral defenzívu Opavy. Po deseti minutách využil chyby hostující defenzívy v rozehrávce Roman Modelský a načal svůj střelecký galakoncert – 1:0. Neuběhli ani dvě minuty a domácí zvedali ruce nad hlavu podruhé, když se do střelecké listiny zapsal Pavel Pizur, který využil přesné přihrávky Jana Kurice – 2:0. Po dvaceti minutách dorazil střelu Pavla Pizura do brány střelec dne Roman Modelský – 3:0. V 32. minutě uklízel centr Vojtěcha Hudečka do sítě u tyče Pavel Pizur – 4:0. Minutu před poločasem využil zaváhání opavské obrany Roman Modelský – 5:0. 

Zápas se už víceméně dohrával

Ve druhém poločase začal hrát Budišov už spíše na údržbu výlsedku, takže padly už jen dvě branky. Hned zkraje druhého poločasu Opava snížila, když si rohový kop nešťastně srazil do vlastní brány budišovský Tomáš Skácel – 5:1. V 62. minutě uzavřel účet zápasu svým čtvrtým gólem opět po zaváhání hostující defenzívy Roman Modelský – 6:1. V 65. minutě zahodil velkou šanci Pavel Pizur, který v nadějné pozici přestřelil. V 78. minutě nevyužil nadějné pozice a nerozšířil tak svůj střelecký zápis Roman Modelský. Budišov v prvním jarním zápase ukázal, že to s postupvými ambicemi myslí vážně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): V prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem, z čehož resultovalo naše vedení o pět branek. Za stavu 5:0 jsme pak už hráli jen to, co jsme potřebovali, takže se zápas dohrával. Naše výhra je zasloužená.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): V prvním poločase jsme se kvalitou Budišovu nemohli rovnat, jako by jsme byli ještě v zimním spánku. Prakticky většinu branek jsme soupeři darovali. Druhý poločas se už jen prakticky dohrával, protože už bylo rozhodnuto. Výhra Budišova je zasloužená.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - T. Skácel [-] , J. Vondrouš [-] , M. Marek [-] , P. Oleják [-] , J. Němeček [-] (81. P. Metelka [-] ) - V. Hudeček [-] (46. O. Veliký [-] ) , P. Pizur [-] (70. O. Martynek [-] ) , F. Pražák [-] - R. Modelský [-] , J. Kuric [-] -

FK Slavia Opava
M. Javorek [-] - R. Škrobánek [-] , J. Herrmann [-] , I. Kratochvíl [-] , R. Jedlička [-] (76. M. Mathias [-] ) , L. Šustak [-] (51. J. Frank [-] ) , L. Mařádek [-] , V. Henčl [-] , J. Kretek [-] , T. Matějek [-] , J. Varsamis [-]

ŽK: 33. L. Mařádek .
Hráči zápasu: R. Modelský .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - KANIA Jaroslav, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.