Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice rozhodly třemi rychlými góly během pěti minut


Branky


0

Hněvošice byly první půlhodinu lepším týmem, ale pak Jakartovice vstřelily rychlé tři branky a náskok pak udržely až do konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice daly tři branky v rozmezí pěti minut

Úvod zápasu patřil hostující družině trenéra Křempka. Hosté byli aktivnějsí a vypracovali si více příležitostí. Hned v samém úvodu pálil těsně mimo tři tyče Cojg. O chvli později se vedlo podobně Brunclíkovi a Pavlu Ševiorovi. Domácí začali vystrkovat růžky po dvaceti minutách. Ale ani pokus Adamčíka, a Urbana si tu správnou cestu nenašel. Ve 33. minutě byl faulován před vápnem Palkovič. Volný přímý kop zahrával Urban, a míč se dostal na hlavu Kovalčíka, který zarmoutil hostujícího brankáře - 1:0. V 35. minutě se zmocnil míče Adamčík, našel Palkoviče, který zvyšoval už na dvoubrankový rozdíl - 2:0. O dvě minuty později vyslal Palkovič do samostatného nájezdu Urbana, a ten potvrdil instinkt zabijáka - 3:0. Hosté snížili tři minuty před koncem poločasu, když se po rohovém kopu Stříbného dostal odražený míč k Radkovi Buchtovi, který asi z dvaceti metrů napálil míč do sítě - 3:1.

Hosté se snažili, ale Jakartovice přidaly čtvrtou branku a v poklidu dokráčely za výhrou

I začátek druhé půle patřil Hněvošicím. Byly aktivnější, ale jejich snaha se rozbíjela před šestnáctkou o zkušeného domácího stopéra Malčeka. V 63. minutě se dostaly Hněvošice do stoprocentní šance. Brunclík ale ze dvou metrů rozezvučel pouze břevno domácí kasy a následná střela Pavla Ševiora trefila pouze domácího brankáře Kučerku. Patnáct minut před koncem se nedorozuměli hostující brankář s obráncem a Miroslav Sváček vnesl definitivní klid do domácích řad - 4:1. Domácí pak už hru v pohodě kontrolovali a dovedli v poklidu zápas do vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): V úvodu prvního poločasu byli hosté aktivnější a vypracovali si dvě šance, které ale neproměnili. Pak jsme dali v rychlém sledu tři branky. Ve druhé půli sice byli opět aktivnější hosté, ale jejich tlak končil před šestnáctkou. jedinou šanci měli, když napálili břevno. My pak přidali čtvrtý gól a zápas pak ovládli a dovedli v pohodě do vítězného konce.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Bohužel výsledek moc neodpovídá dění na hřišti. V prvním poločase jsme neproměnili šance a domácí nás během pěti minut potrestali třemi góly. Do poločasu jsme ještě dokázali snížit. Ve druhém poločase jsme chtěli korigovat, ale nastřelili jsme pouze břevno. Domácí pak vsítili čtvrtý gól a to rozhodlo. Chtěl bych kluky pochválit za bojovnost.



Sestavy


FK Jakartovice
R. Kučerka [-] - M. Sváček [-] (82. L. Martinka [-] ) , R. Urban [-] , J. Kovalčík [-] , A. Kreisl [-] , O. Adamčík [-] , K. Palkovič [-] , R. Holub [-] (90. J. Porubek [-] ) , M. Poštulka [-] , B. Malček [-] , D. Filip [-]

TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , P. Šafarčík [-] , A. Vavřinčík [-] , D. Brunclík [-] , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] (80. M. Schlehofer [-] ) , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] (75. Š. Kurzica [-] ) , J. Harazim [-]

Hráči zápasu: R. Kučerka , B. Malček , O. Adamčík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - KOMÁREK Milan, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.