Rezervy Nučic a Kouřimi předvedly osmigólovou přestřelku


Branky


0

V prvním letošním utkání přijel do Nučic první tým tabulky, kouřimské béčko. Hned od úvodních minut bylo vidět, že si jdou hosté pro tři body, jenže Nučice byly proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 6. minutě utekl po levé straně Čihák, přihrál míč Drahotovi a ten z úrovně penalty překonal brankáře. Hned vzápětí tentokrát v roli střelce zvyšoval Čihák na 0:2. V tu dobu to vypadalo, že to bude jednoznačný zápas. Hra se ovšem vyrovnala a i domácí se dostávali do šancí. V jedné z nich se ocitl Petr Nevšímal ml. - Jelínek poslal balon za obranu, už už to vypadalo, že míč sebere gólman, ale Nevšímal byl rychlejší a přehodil ho. Jeho lob ale skončil pouze na tyči a hosté následně míč stačili před dobíhajícími hráči odkopnout. Ve 25. minutě se už však Nevšímal prosadil a snížil skóre na rozdíl jedné branky. V tu dobu se hra vyrovnala a hrálo se víceméně od vápna k vápnu. První poločas tak skončil 1:2.

 

Druhý poločas pro domácí nezačal nijak dobře. Hosté měli více ze hry a v 56. minutě svou převahu zužitkovali. Vavera se prosmýkl mezi obránci a zvýšil opět na rozdíl dvou branek. Od té doby na hřišti vládli domácí. V 56. minutě na pravé straně uvolnil Jirsa, nacentroval před branku a Nevšímal hlavou srovnal stav na 2:2.

 

Domácí se tlačili do útoku a odměnou jim za to byly 2 vstřelené góly v rychlém sledu. Nejprve se v 68. minutě po centru ze strany prosadil Jelínek a o minutu později se na pravé straně uvolnil Jirsa a střelou na vzdálenější tyč překonal hostujícího gólmana. Poslední trefu přidal v 86. minutě Nevšímal z penalty. Dovršil tak tím svůj hattrick a rozhodl o výhře domácích 5:3.

 

Autor: Matěj Chromý



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice B
M. Chromý: Je dobré, že B-mužstvo slouží nejen pro zábavu stárnoucích hráčů, ale že v něm dostávají příležitost i mladí kluci, kteří potřebují hlavně herní praxi. Pro Jardu Jirsu s Petrem Nevšímalem jsou tyto zápasy velkým přínosem a pomůžou jim se prosadit v prvním mužstvu a být v něm platnými hráči.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - SLÁDEČEK Josef (N), KLÉGR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Český Brod C 17 112:26 48
2 TJ Sokol Plaňany B 16 82:36 41
3 TJ Ždánice 16 58:25 33
4 TJ Sokol Zásmuky B 16 47:26 32
5 FK Libodřice B 16 69:45 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Siruček 48
2 Dominik Olišar 19
3 Lukáš Lanc 18
4 Martin Šermauer 16
5 Petr Souček 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 50 64,1% 1
2 Radek Hruška 22 53,7% 0
3 Venca Likeš 18 60,0% 0
4 Josef Paulovič 7 58,3% 0
5 Jaromír Bělunek 7 58,3% 0
Zobrazit celou tabulku