Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

Sousedské derby vyhrál favorit


Branky


24. J. Vlk (p.) , 42. J. Nedbal , 55. J. Slavík , 89. M. Ramšák
0

     Tradiční sousedské derby, ale za Velim v podání béčka. V zápase hrálo celkem 18 hráčů (dom. 6, hos. 12), kteří navštěvovali velimskou základní školu. Pro mne pikantní, protože jsem je učil. Pro obě mužstva důležitý zápas. Velim B, na čele tabulky,  hraje o postup. Nová Ves bohužel, na opačném konci tabulky, se zachraňuje. Do sestavy hostů se se vrátili tři opory, chyběl už jen R. Čepelák a L. Hájek. Domácí měli na lavičce jen tři náhradníky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Favorit z Velimi začal náporem. Už ve 2.min. J. Kasal vysunul  A. Jehličku, ale jeho ránu obránce zblokoval. Z následného rohového kopu M. Kosiny nebezpečně hlavičkoval J. Kasal, ale vedle. Od tohoto okamžiku domácí zvýšili bojovnost, nasazení a nepustili hosty do jejich kombinační hry. Hra se vyrovnala, míč létal vzduchem, velimští hráči neměli rychlost a hra se jim nedařila. Za zmínku stojí jen sólo stopera hostí M. Hrabala. Ten proběhl středem hřiště na dostřel branky domácích, ale jejich obránce nebezpečnou bombu zblokoval. 

 

Pak přišla 24.min., hosté zaútočili, míč se dostal do těsné blízkosti branky Nové Vsi, stoper domácích L. Vokřál upadl na míč. Rozhodčí uviděl ruku a nařídil penaltu. Exekutor hostí J. Vlk přivedl Velim do vedení 0:1.  Penalta vyvolala diskuze, hlavně po zápase. Hosté viděli ruku, domácí naopak. Vše proběhlo bez emocí. Dalších dvacet minut nebudu komentovat, zkrátka nic moc. Velim nedokázala domácí Novou Ves přehrát. To se musí chtít a běhat. Ve 42.min. zaútočil obránce J. Svoboda, přesně přihrál J. Nedbalovi a ten střelou, asi z dvaceti metrů, zvýšil na 0:2 pro Velim.

Domácí Sokol se čestného gólu nedočkal

Do druhého poločasu vystřídal J. Slavík nevýrazného M. Kosinu.     Slavík předvedl, už v 55.min. , proč ho béčko potřebuje. Dostal od    J. Nedbala přihrávku ze strany před branku a dal na 0:3 pro hosty. Trenér J. Jedlička postupně poslal na hřiště další čtyři náhradníky. Domácí začali odpadat, chyběly jim síly. Ale Velim nedokázala nebo nechtěla této situace využít.  V 89.min. vystřelil J. Slavík a vyražený míč vrátil do sítě M. Ramšák. Upravil tak na konečných 0:4 pro FC Velim B.

Utkání řídil zkušeně a s přehledem rozhodčí Vilém Löwe. Tak to má být.

 

Autor článku: Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu Velimi

Hodnocení Jaroslava Češpivy

„ Utkání průměrné až podprůměrné úrovně. Domácí, dokud měli sílu, bojovali, ale do výrazných šancí se nedostávali. Hosté nepodali dobrý výkon. Takhle se o postup nehraje. Díky trenérovi áčka, že  pomáhá béčku. Uvolňuje mladíky, co jsou v jeho kádru, trénují s ním a chodí na lavičku. Ale měli by vynikat, ukázat, že patří do A-týmu . Opak je často pravdou. Jediný, kdo vynikal byl stoper Michal Hrabal, kterého vedení mužstva vyhlásilo nejlepším hráčem utkání.. Chci poděkovat všem aktérům utkání, jak na hřišti tak v hledišti za výbornou atmosféru. Emoce nebyly a vše bylo ok. Mrzí mě, že domácí mají problémy, chybí hráči i funkcionáři. Ale to je současnost v celé řadě vesnic. Snad bude líp? Ať se daří.“



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Jaroslav Jedlička (trenér): "Získali jsme povinné tři body na půdě posledního mužstva tabulky, ale protože šlo o sousedské derby, tak se herní rozdíly v některých fázích zápasu smazávaly. Jsem spokojen pouze s vítězstvím a s nulou na kontě defenzívy. Jinak naše hra byla plná nepřesností, bez potřebného pohybu bez míče, nedůrazu v osobních soubojích a nedostatečného nasazení. Domácí nám polovinu branek darovali svými chybami. Jediná naše fotbalová akce předcházela druhé brance J. Nedbala, a to je hodně málo?! "



Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - VONDRÁČEK Marek (N), JEDLIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.