Velimské béčko potvrdilo návrat na první místo v tabulce


Branky


0

Dohrávka 16. kola se hrála za silného větru. Celý první poločas měla Velim velkou převahu. Hrála kombinačně, většinou po zemi, bezchybně vzadu a aktivně dopředu. Zezadu dirigoval mužstvo zkušený. R. Čepelák, ve středu pole výborný O. Martikán, v útoku technický a také zkušený L. Hájek. Domácí se bránili a většinou se hrálo na jejich polovině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku vyústila převaha hostí sérii rohových kopů  V 5. min. nacentroval M. Jansta a aktivní O. Martikán přivedl hosty do vedení 0:1. Nápor Velimi  pokračoval. Ve 14. min. se domácí dostali do brejku, ale velimský brankař M. Polák byl rychlejší. V 17. min. kopal hostující M. Jansta, trochu z levé strany, trestný kop. Jeho tvrdou střelu domácí brankař  Z. Pospíšil (59) vyrazil a O. Martikán pohotově vrátil míč do sítě, 0:2.

 

Velim měla neustále hru ve své moci. Ve 24. min. centroval A. Jehlička, brankař opět vyrazil a L. Hájek zvýšil na 0:3 pro hosty. Ve 29.min. zvyšuje J. Kasal na 0:4, ze strany, pohotovým lobem přes brankaře a po přihrávce bratra Matěje. Do poločasu se již nic výraznějšího nestalo. Ve 34. min. vystřídal O. Kosina  R. Čepeláka.

 

V poločase se rozhodl trenér hostí J. Jedlička pošetřit L. Hájka a nahradil ho M. Kosina. Hra ztratila tempo, hosté hráli co potřebovali, dobře bránili a čekali na brejky. Několik se jich povedlo, ale neskončily brankou. Jen M. Jansta měl určitě dvě tutovky. Při té druhé byl faulován, ale penaltou to neskončilo. V 65. min. přišel na hřiště O. Dvořák za M. Kasala. V 79. min. A. Jehlička uzavřel skóre utkání na 0:5 po hlavičce J. Kasala. Utkání se hrálo ze strany obou soupeřů korektně. Výborně ho řídil rozhodčí Luboš Pluhař. 

 

Autor: Jaroslav Češpiva, vedoucí FC Velim B



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Jaroslav Češpiva, vedoucí: „Chtěli jsme navýšit vedení v tabulce na pět bodů a to se povedlo. Kluci přistoupili k utkání zodpovědně a předvedli výborný první poločas. Dá se říci, že ve 30. min. bylo po utkání. Ze svého pohledu musím všechny hráče pochválit. Asi nejvíc O. Martikána, J. Jelínka, J. Kasala (jeho „slabina“ se stává silnou!) a Matýska s další nulou. Ale pozor! Musíme jít zápas od zápasu, ještě to bude dlouhé“



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota B
Z. Pospíšil [-] - D. Záhora [-] , D. Týma [-] , J. Hron [-] (78. R. Dunka [-] ) , P. Týma [-] , L. Soukup [-] , M. Mikeš [-] , L. Týma [-] , O. Pavelka [-] , F. Čáslavský [-] (46. T. Kubíček [-] ) , S. Mojžíš [-]

FC Velim
M. Polák [-] - M. Hrabal [-] , J. Jelínek [-] , R. Čepelák [-] (34. O. Kosina [-] ) , J. Vlk [-] - A. Jehlička [-] , M. Jansta [-] , J. Kasal [-] , O. Martikán [-] - L. Hájek [-] (46. M. Kosina [-] ) , M. Kasal [-] (67. O. Dvořák [-] )

ŽK: 60. D. Záhora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - NEUBERT Josef (N), JEDLIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.