Velim si spravila chuť a kanonádu odnesly Tři Dvory


Branky


13. J. Slavík , 18. A. Jehlička , 44. J. Vlk (p.) , 49. R. Čepelák , 72. J. Svoboda , 74. A. Jehlička , 86. J. Kasal - 76. I. Pokorný
0

Minulý víkend se mužstvům dospělých Velimi příliš nevydařil. Áčko v televizním utkání podlehlo mužstvu Poděbrad a béčko ztratilo bod na půdě posledního Veletova. Proto došlo ze strany vedení oddílu k určité kritice výkonu hráčů a jejich přístupu k utkání. Trenér béčka na to reagoval „kosmetickou“ úpravou v sestavě. Konečně měl také k dispozici Hájka se Slavíkem, každý dostal poločas. Opět přišel o Srpa, který se  zranil na tréninku. Do zápasu šli domácí jako favorit, což potvrdil jednoznačný výsledek, ale nerodil se jednoduše.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  Prvních pět minut začala Velim náporem, ale v 7.min. zahrozili hosté střelou vedle. Pak se opět dostali pod tlak, který domácí korunovali dvěma brankami. Ve 13.min.  po závaru, za asistence R. Čepeláka a  A. Jehličky, dává na 1:0 J. Slavík. V 18.min. to je už 2:0. Po nejkrásnější akci zápasu uvolnil J., Slavík do uličky A. Jehličku a ten se, tváří v tvář brankaři, nemýlil. Velim pokračovala v náporu, ale hosté dobře bránili. Od 30.min. přišly jejich šance. V téže minutě zahráli domácí offside systém, ten jim nevyšel, hosté měli šanci, ale míč skončil na břevně. Ve 44.min. při závaru před domácí brankou skončil míč dvakrát na břevně, pak míč vyrazil brankař M. Polák a při následné další šanci skončil míč vedle branky. Ve 44.min. se dostal do vyložené šance domácí  A. Jehlička, ale byl faulován. Následující pokutový kop s přehledem proměnil  J. Vlk. Za stavu 3:0 se šlo do kabin.

    

 V poločase domácí trenér J. Jedlička provedl dvě změny. Na hřiště přišel L. Hájek místo J. Slavíka a O. Dvořák za zraněného kapitána L. Sixtu.

     

Druhý poločas zahájila Velim velkým náporem. Už ve 49.min., po akci  O. Dvořák – J. Kasal zvýšil R. Čepelák střelou, z rohu velkého vápna, přes celou branku na 4:0. Mezi 52.-55. min. se hosté opět nadechli k náporu.  Zahrozili sérií několika rohových kopů, ale bez výsledku. Očekávali jsme, že hostům začnou ubývat síly. Tak se také stalo. Domácí trenér postupně pustil, do 70.min. na hřiště další tři náhradníky. V 72.min.zvyšuje, střelou z dálky, J. Svoboda na 5:0, připravil L. Hájek. V 74.min. se neskutečně prodribloval, z levé strany, do pokutového území A. Jehlička a přes celou branku zvýšil na 6:0. V 76.min. využil hostující I. Pokorný nedůslednost domácí obrany a snížil na 6:1. V 86.min. upravil J. Kasal, po akci O. Dvořák- L. Kostka, na konečných 7:1 pro domácí.

 

Utkání řídil s přehledem rozhodčí pan Vilém LÖWE

 

 

Autor článku: Jaroslav Češpiva.

 

Branky: 13.J. Slavík, 18. A. Jehlička, 44. J.Vlk z pen.,  49. R. Čepelák, 72. J. Svoboda, 74. A. Jehlička, 86. J. Kasal - 76. I. Pokorný.

Žluté karty: 24. R. Čepelák, 38. A. Jehlička - 13. P.  Stempák.



Ohlasy k zápasu


„Jestli chceme postup, tak se nesmí hrát jako ve Veletově! Proto s trochu větším důrazem mluvil před zápasem v kabině trenér J. Jedlička. Myslím, že si to hráči vzali k srdci a výkon se zlepšil. Je pravdou, výsledek se nerodil bez problémů. Měli jsme převahu, ale soupeř několikrát hodně zahrozil. Asi bychom stejně vyhráli, ale poločas mohl skončit klidně nerozhodně. Hosté měli několikrát smůlu. Čekali jsme, že soupeř nebude mít fyzičku a my ho přehrajeme. Ale pozor, když se jeho hráči nadechli, tak byli nebezpeční. Hrálo se slušně, bez emocí a vše podmalovalo krásné počasí. Nejlepším našim hráčem byl vyhlášen stoper, velimský „Gatusso“, Michal Hrabal.“




Sestavy


FC Velim
M. Polák [-] (73. T. Novák [-] ) - J. Svoboda [-] , L. Sixta [-] (46. O. Dvořák [-] ) , M. Hrabal [-] , O. Kosina [-] - J. Vlk [-] , M. Kosina [-] (69. L. Kostka [-] ) , J. Kasal [-] , R. Čepelák [-] (60. J. Jelínek [-] ) - A. Jehlička [-] , J. Slavík [-] (46. L. Hájek [-] )

TJ Tři Dvory
L. Hartig [-] - L. Doležal [-] , K. Kubera [-] , J. Malý [-] , P. Stempák [-] , J. Fila [-] (77. J. Kocourek [-] ) , V. Dohanič [-] , I. Pokorný [-] , S. Uman [-] , M. Kubera [-] , J. Malý [-]

ŽK: 24. R. Čepelák , 38. A. Jehlička - 13. P. Stempák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KUBELKA Petr (N), PLACHÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.