Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 14:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

5.0

Rezerva Velimi podala slabý výkon, z Veletova veze "jen" dva body


Branky


0

V neděli 26. března zahájili jarní část sezony i hráči Veletova, Starého Kolína. Od 14 hodin na hřišti ve Veletově přivítali vedoucí tým tabulky, rezervu Velimi. A kdo očekával jasný průběh zápasu a vítězství Velimi, ten byl překvapen. Přinášíme vám dva pohledy z obou táborů, které nám poslaly reportáž! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veletov

Vývoj utkání ani v nejmenším nepřipomínal souboj prvního s posledním v tabulce a Veletov/Starý Kolín byl soupeři hlavně ve druhém poločase vyrovnaným soupeřem! Pravda, v první půli, měli hosté mírnou převahu, ale do šancí se dostali i hráči Veletova/Starého Kolína. Jmenovitě Honza Šedina, Pepa Vodička nebo Lukáš Kofroň. První poločas však nakonec skončil bez branek.

 

Do toho druhého vstoupil lépe Veletov/Starý Kolín, ten si vytvářel více nebezpečných akcí a jednu z nich dokázal dokonce proměnit ve vedoucí gól. Josef Vodička při sólovém úniku chladnokrevně překonal hostujícího golmana a skóroval! Velimští hráči se okamžitě snažili odpovědět a viditelně zařadili vyšší stupeň, jejich tlak se vystupňoval v posledních minutách zápasu a z jedné ze svých šancí nakonec dokázali srovnat.

 

Otočit skóre zápasu už se jim nakonec nepodařilo a týmy získaly po jednom bodu. O tom třetím rozhodovali penalty, ve kterých zazářil hostující golman Polák a zlikvidováním penalt Lukáše Kofroně a Vládi Vedrala získal bod pro svůj tým

 

Autor: Milan Moravec

 

Velim

Na půdu posledního mužstva tabulky odjíždělo naše béčko jako favorit. Je pravda, že chyběly dvě největší opory, L. Hájek a. J. Slavík, ale k dispozici jsme měli tři hráče, kteří trénují s áčkem. Sestava byla silná, ale na hřišti to nebylo vidět. Hráči zřejmě sledovali dopolední televizní zápas našeho áčka a navázali na jeho pasivní, odevzdaný výkon.

 

Od začátku domácí bojovali, hráli rychle, obětavě a vyhrávali osobní souboje. Zahustili prostor před vlastním pokutovým územím, dobře bránili, míče nakopávali za naší obranu a vyráželi k rychlým protiútokům. Naše obrana hrála spolehlivě a do žádných šancí domácí hráče nepustila. Zápas možná ovlivnila druhá minuta, kdy po trestném kopu M. Kosiny odvrátil v nouzi domácí hráč míč na tyč. Velimáci už zvedali ruce, ale bohužel. Další vývoj prvního poločasu bych označil za chabý fotbalový odvar. Hosté měli mírnou převahu, ale hře chyběla myšlenka. Hrálo se bez šancí. První poločas skončil zaslouženě 0:0.

 

Do druhého poločasu poslal hostující trenér J. Jedlička místo nevýrazného A. Srpa, po zranění ještě není v kondici, zkušeného R. Čepeláka. Velim šla do tlaku, ale už v 51. min. hosté zbytečné ztratili míč, domácí vyslali do brejku, ale také do třímetrového offsidu, Josefa Vodičku. Asistent arbitra z Veletova stál v blízkosti akce, ale praporek nezvedl. Hlavní nezapískal a po zápase to zdůvodnil tím, že stál zády. Veletov vedl 1:0. Nechci se na to vymlouvat. Naši hráči mají hrát, bojovat, běhat. a dávat branky. Ale jak se máte věnovat fotbalu, když to kazí jedinci, domácí pomezní, hlavní arbitr pak chodí na půlce a nic nevidí.

 

V 62. min. poslal hostující trenér na hřiště za J. Jelínka  ofenzivního O. Dvořáka a hosté začali hrát na tři obránce. Převaha hostí narůstala, ale byla bezzubá. Domácí šli ještě do jedné tutovky, ale brankař M. Polák samostatný nájezd odvrátil. Dodávám, že to bylo opět, metrové, postavení mimo hru. V 81. min. hosté vyrovnali. R. Čepelák vybojoval míč, do šestnáctky pronikl ze strany nejlepší hráč hostů Jakub Kasal a střelou k tyči přes celou branku vyrovnal. Velimáci se snažili strhnout vítězství na svoji stranu, domácí také, ale skóre se už nezměnilo. Výsledek 1:1.

 

Kopaly se penalty. Velim má dobré střelce penalt a vyznamenal se i brankař, který bravurně chytil dvě penalty. Na penalty Veletov – Velim B = 1 : 4. Penaltu za hosty proměnili v pořadí J, Vlk, M. Hrabal, L. Sixta a J. Kasal.

  

Autor: Jaroslav Češpiva



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Vedoucí J. Češpiva: Po úspěšné generálce (vítězství 3:2 nad Bečváry, vedoucí mužstvo okresního přeboru) se čekalo povinné vítězství. Ale výkon z naší strany mě velmi zklamal. Byl to nejhorší náš výkon v dosavadním průběhu soutěže. Kluci snad byli po flámu, určitě někteří po diskotéce. Přizpůsobili se hře soupeře, běhali na dvojku, nenabízeli se, míč jim dělal problémy, prohrávali osobní souboje atd. Nebyl nikdo, kdo by mužstvo strhl k lepšímu výkonu. Svoje odehrála obrana, hlavně zkušená stoperská dvojice L. Sixta – M. Hrabal. Výborný byl M. Polák v brance a nejlepším hráčem J. Kasal, který bojoval a dal důležitou branku. Výkony ostatních raději nebudu komentovat. Nakonec z toho byla jen ztráta jednoho bodu, ale ta zklamání z výkonu nepřebije.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klíma Miroslav - MORAVEC Milan (N), JEDLIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.