Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany udržely jarní domácí neporazitelnost


0

V zápase Krakovan a hostů z Kouřimi šlo o pořadí v konečné tabulce. A také o domácí neporazitelnost Krakovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Tlučhoř se vykartoval už po dvaceti minutách

Utkání začalo vyrovnanou a uvolněnou hrou na obou stranách. Ale domácí se přece jen drali za výhrou více: "Chceme se po předchozích porážkách odměnit divákům dobrou hrou a hlavně bodovým ziskem", uvedl před utkáním domácí lodivod Vlastimil Chlád a dodal: "Rádi bychom udrželi jarní neporazitelnost."

 

Do vedení poslal domácí tým už ve třetí minutě Stanislav Šindelář - 1:0. V devatenácté zvyšoval na 2:0 Lukáš Jelínek a přestože Kouřimští byli opticky vyrovnaným soupeřem, vypadalo to na jednoduchou záežitost pro domácí tým.

 

Jenže o dvě minuty později přišla komplikace. Roman Tlučhoř dostal postupně za dva ostré zákroky žluté karty a po druhé se poroučel ze hřiště. To byl výrazný zásah do hry domácích. a hosté toho dokázali využít. Už ve třiadvacáté minutě napřáhl z dálky Tomáš Svoboda a snížil na 2:1.

 

Domácí borci se ale semkli a bojovali i v deseti. A měli i šance na zvýšení náskoku, jenže v prvním případě vykopli kouřimští obránci míč z brankové čáry a Jelínkův pokus z penalty zmařil L. Havránek, který míč vyrazil a Jelínek dorářku nedokázal usměrnit za jeho záda.

 

Skóre se měnilo až pět minut před koncem. Po několika šancích hostů v průběhu prvního poločasu, které zlikvidoval domácí gólman L. Dostál, se nakonec prosadil Martin Snížek a vyrovnal - 2:2.

 

Krakovany vydřely body i v deseti

Kouřimští ve druhém poločase nepochopitelně odešli a bojovnost domácích slavila úspěch. Po dvaceti minutách druhého dějství strhl vedení na stranu Krakovan svojí druhou brankou Lukáš Jelínek - 3:2 a hned minutu na to zarazil hřebíček do rakve hostů výborně hrající Aleš Dostál - 4:2.

 

Hosté se už na odpor nezmohli a odjíždějí bez bodů: "Byl to s Vladimírem Richterem pro nás poslední zápas na trenérském postu po dvou a půl roce. Myslíme si, že je čas, aby to po nás převzal někdo další", překvapil při odchodu do šaten Martin Snížek.

 

Domácí udrželi jarní domácí neporazitelnost. Naposledy na svém hřišti podlehly 8. října 2016 Pečkám. V konečné tabulce jim patří šesté místo, Kouřim končí osmá.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Začali jsme velice dobře a brzy jsme vedli 2:0. Ale pak se vykartoval Roman Tlučhoř a hosté hned z první akce snížili. Do poločasu mohlo padnout několik branek na obou stranách, ale gólmani byli proti, přesto se Kouřimi podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase nás zdobila bojovnost, kluci se semkli a odmakali to. Chtěli jsme potěšit diváky poslední výhrou a to se podařilo.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: V posledním zápase jsme si chtěli v klidu zahrát fotbal, což se nám podařilo hlavně první poločas. Dostali jsme sice první 2 góly, ale herně to bylo dobré a po vyloučení domácího hráče jsme rychle skóre dotáhli. Škoda, že jsme nedali další tři vyložené šance. Druhý poločas už to byla naše jarní klasika. Přestali jsme hrát, ztráceli jsme jednoduše míče, domácí zjednodušili hru a i v deseti nás dokázali porazit. Klukům děkujeme za celou sezónu, letos to nebylo vůbec jednoduché, padá hodně týmů a jsme rádi, že jsme soutěž udrželi pro další rok. Pro mě s Vladimírem Richterem to byl zároveň po dvou a půl letech poslední zápas na lavičce, do nové sezóny půjdeme s novým trenérským týmem.



Sestavy


TJ SK Krakovany
L. Dostál [-] - L. Jelínek [-] , T. Sixta [-] , S. Šindelář [-] - D. Chvojka [-] , M. Věříš [-] , L. Neruda [-] , L. Tlučhoř [-] , R. Tlučhoř [-] - A. Dostál [-] - J. Antoš [-]


ŽK: 17. R. Tlučhoř , 57. L. Tlučhoř - 37. M. Havránek , 48. L. Havránek , 67. J. Keltner . ČK: 21. R. Tlučhoř .
Hráči zápasu: L. Dostál , A. Dostál , L. Jelínek - O. Macháček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLOBÁSA Michael - KUBIČEK Luboš (N), RICHTER Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.