FOTO: Bečváry oslavily postup do B třídy vítězstvím


Branky


48. J. Čáslava , 52. V. Kšírl , 57. M. Černý (p.) - 67. F. Kubalík
0

Oba týmy mohly hrát uvolněně a bez starostí. Po vyrovnané první půli rozhodli domácí třemi rychlými góly v úvodu druhého poločasu a mohli začít slavit fenomenální jízdu nováčka okresním přeborem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečnější byly Nučice

Kdo by před začátkem sezóny očekával, že nováček soutěže z Bečvár se po prvním kole usadí na prvním místě tabulky a už na něj až do konce soutěže nikoho nepustí, byl by nejspíš považován za blázna. Ale Bečváry to dokázaly a několik kol před koncem mohly definitivně oslavit postup. "V dnešním zápase chceme dát příležitost všem hráčům, ale zároveň chceme získat další tři body." uvedl před zápasem domácí trenér Josef Kuba a dodal: "Nemáme ale v úmyslu provádět nějaké nesmyslné výměny v sestavě, soupeř je kvalitní a nemůžeme ho podcenit."

 

A že tým Nučic má svoji kvalitu, předvedli hosté hned v prvním poločase. Hra byla sice opticky vyrovnaná, ale Nučičtí si vypracovali více gólových situací. Za zmínku stojí hlavně samostatný brejk po chybné rozehrávce domácích, ale Stoupa dokázal míč nohou vykopnout a dokázal vyškrábnout i tečovanou střelu z následné dorážky, která mířila pod břevno.

 

Na druhé straně selhal ve vyložené šanci Černý a utěšenou střelu Dědka k tyči dokázal Krutský zlikvidovat. Proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Domácí udeřili třikrát krátce po přestávce

Vstup do druhého dějství posadil na koně Bečvarecké. V první šanci se sice po pěkné kombinaci ocitl hostující Kulhavý, ale v rozhodující chvíli mu míč utekl. Na druhé straně rozehrál rohový kop nakrátko Černý s Holubem, ten mu míč vrátil a Černý našel přesně hlavu osamoceného Josefa Čáslavy - 1:0. O pár minutek později pronikal středem hřiště do šestnáctky Nučic Horáček, byl faulován a trestný kop z hranice velkého čtverce poslal přesně do sítě Vojtěch Kšírl - 2:0. Tento stav neunesl hostující gólman a zakopl dva míče až na přilehlé parkoviště.

 

O dalších pět minut později se rozeběhl po levé straně Jahoda, pláchl dvěma hráčům soupeře, ale Kulhavý ho ve vápně složil k zemi. Pokutový kop proměnil "po anglicku" Miroslav Černý - 3:0.

 

Hosté neskládali zbraně a v šedesáté sedmé snížili. Jedovku Kočího Stoupa jen vyrazil, domácí obránci nestačili reagovat a Filip Kubalík trefil přesně na zadní tyč - 3:1. V další fázi utkání se hrálo bez velkých šancí. Domácí poctivě bránili a šanci Černého k brejku zmařil včasným výběhem Krutský.

 

Zajímavé situace byly k vidění až ke konci utkání. Horáčkova rána skončila jen na tyči. Na druhé straně Stoupa vyrážel nepovedený centr Kubalíka, který mířil pod břevno. Z následného rohového kopu lapil i hlavičku Vedrala. Velkou šanci měl potom Kubalík po špatné malé domů od V. Kšírla, ale střela šla jen do boční sítě.

 

Bečváry pak rozpoutaly velkolepé oslavy druhého postupu v řadě. Ale to už bude zase jiná kapitola... Podle bečváreckého sekretáře Milana Fišera je to další účast v krajské soutěži po dvaatřiceti letech!!



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Poslední zápas úspěšné sezóny jsme chtěli jednoznačně zvítězit. První poločas byl chudý na šance, rozhodlo prvních 15 minut druhé půle, kdy se nám podařilo vstřelit tři branky a zápas rozhodnout. Ale soupeř rozhodně nebyl odevzdaný. Snažil se hrát, našim hráčům nedával příliš prostoru pro kombinaci. Jsme rádi za vítězství i za celou veleúspěšnou sezónu. Za to patří poděkování všem hráčům, kteří na tom podíleli.

TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: První poločas byl vyrovnaný, měli jsme pět vyložených šancí, které jsme neproměnili. Domácí jsme v prvním poločase herně i fyzicky přehrávali. Na začátku druhého poločasu jsme měli výpadek, kdy nám domácí vstřelili během deseti minut tři branky. Po třetí brance jsme zapnuli, opět jsme měli několik šancí, jelikož se nám střelecky nedařilo, vstřelili jsme jediný gól naším kanonýrem Filipem Kubalíkem. Naši hráči podali dobrý výkon, ale domácí byli přesnější ve střelbě.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Miroslav - ŠMEJKAL Pavel (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.