2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky padaly až v poslední půlhodině


Branky


0

Jevanští se po hodině hry dostali do vedení, které korigoval v závěru hostující, teprve sedmnáctiletý dorostenec Ivan Pavlov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl

Zápas týmů ze špice tabulky sliboval zajímavou podívanou. Footbal sice neměl v sobotním vedru nijak závratné tempo, ale týmy potvrzovaly svoji kvalitu. 

 

Akktivněji začali domácí a vytrvale buší na soupeřovu obranu. Hosté ale brání výborně a většinu šancí likvidují hned v zárodku. Domácí tak trefili jen po střele Machka spojnici břevna a tyče. Ale ani hosté se jen nebránili a Krupkovi jeho pokus hlavou zmařil Trázník a stačil i na dorážku Kesnera.

 

Hráči předváděli zajímavý kombinační fotbal, ale na góly si diváci museli počkat do druhého poločasu.

 

 

Hosté tlaku neodolali

Trenér hostů, František Machurka nevěděl, co očekávat od druhého poločasu: "Máme souběh utkání "A" a "B" a dohromady nám chybí třináct lidí. Takže jsme si to nějak podělili a uvidíme, jestli vydržíme s dechem...", konstatoval před začátkem druhé půle.

 

Domácí zvládli přidat trochu na tempu a přimáčkli hosty k jejich bráně. Jenže Jestřábce pracuje obrana ne na sto, ale na stodeset procent. Odolávat dokázali hodinu hry. V šedesáté minutě rozehrál rohový kop Krejčík přesně na hlavu Pavla Krákory, který poprvé rozvlnil síť - 1:0. Po dalších patnácti minutách vedli domácí již o dvě branky, když se v závaru před Heresovou brankou nejlépe orientoval domácí kanonýr Jiří Koula a zvýšil na 2:0.

 

Hned o dvě minutky později ale vykřesal naději pro hosty mladíček v jejich dresu, teprve sedmnáctiletý Ivan Pavlov. Vystihl chybnou rozehrávku domácích, postupoval levou stranou hřiště mezi obránce a špičkou kopačky poslal míč za Trázníkova záda - 2:1.

 

Hosté se vzmohli na závěrečný tlak, ale domácí obrana už nepřipustila žádnou změnu. Jevany tak poskočily zpět na pátou pozici, Jestřábka se stále drží druhá.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Domácí zápas s druhým týmem tabulky Jestřábí Lhotou jsme začali velmi aktivně. Naší kombinační hrou jsme soupeře zatlačili na jeho půli. Lhota má však nejlepší obranu v soutěži a do šancí nás téměř nepouštěla. Za zmínku stojí jen střela Machka, která skončila na spojnici hostující branky. Druhý poločas pokračoval ve stejné režii jako první. V 60. minutě po rohovém kopu Krejčíka otevřel skóre zápasu Krákora hlavou na 1:0. Druhou branku vstřelil v 75. minutě náš kanonýr Koula a upravil tak stav zápasu na 2:0. Poté se ke slovu dostali hosté a v 77. minutě po hrubé chybě naší obrany snížili na 2:1. Po obdržené brance nás sice zatlačili, ale obrana společně s brankářem Trázníkem vše ustála. V zápase jsme zvítězili zaslouženě a hráčům děkuji za velmi dobrý výkon.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Bylo docela horko a tak se hrál trochu klidnější fotbal. Po vyrovnané první půli, kdy měla obě mužstva po dvou šancích, domácí do druhého poločasu trochu přidali a zatlačili nás. Výsledkem byly dva góly v naší síti. Sice jsme vzápětí stihli snížit, ale na víc jsme tentokrát neměli.



Sestavy


FC Jevany
P. Trázník [-] - F. Jásek [-] (72. M. Pacourek [-] ) , Z. Čechák [-] , R. Krejčík [-] , V. Machek [-] - P. Krákora [-] , T. Novák [-] (85. R. Krejčík [-] ) , L. Sochůrek [-] , J. Bečvařík [-] - J. Koula [-] , D. Janouch [-] (89. M. Moravec [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - A. Krupka [-] , P. Kureš [-] , M. Klička [-] , O. Pavelka [-] (80. M. Polák [-] ) , I. Pavlov [-] (89. R. Bilik [-] ) , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , D. Týma [-] , J. Hron [-] , L. Týma [-] (46. R. Stránský [-] )

ŽK: 89. M. Moravec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - ŽALUD Marek (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.