5:0
(5:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostuda třetích Žiželic, zápas byl ukončen po prvním poločase pro nedostatek hráčů


0

Žiželický tým dorazil k utkání do Konárovic s pouhými osmi hráči. Domů odjíždějí s porážkou a hlavně pořádnou ostudou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouhých osm protihráčů čelilo Konárovicím

Jen třináct procent tipujících věřilo tomu, že Konárovice v tomto utkání neprohrají. Ale to tipující nemohli tušit, co se v tomto zápase přihodí. V oficiálním zápise sice je zapsáno jedenáct Žiželických, ale na hřiště jich nastoupilo jen osm včetně brankáře: "Další ještě slíbili, že dorazí později, tak snad přijedou...", lakonicky prohodil kapitán hostů Jakub Novotný.

 

Co se dělo na hřišti, se dá v tuto chvíli snadno předpokládat. Celý první poločas se hrálo více méně na polovině hostů a domácí obléhali jejich branku jako v házené. Čtrnáct minut dokázali stateční odolávat, ale pak se poprvé trefil Petr Kopecký - 1:0. Těsně před třicátou minutou přišly dva slepené góly, když nejprve zvýšil na 2:0 Martin Havlíček a po dvou minutách Marek Patočka - 3:0.

 

V závěru poločasu pak Radek Pokorný přidal čtvrtý gól a dvě minuty před koncem uzavřel poločasový účet svým druhým gólem v zápase Marek Patočka - 5:0.

Druhý poločas již nezačal

Dva zranění hráči během prvního poločasu dovedli stav hryschopných z žiželickém dresu pod sedm a to se neslučuje s fotbalovými pravidly. Rozhodčí Jiří Řípa proto utkání předčasně ukončil pro nedostatek hráčů hostujícího týmu.

 

Co na to říct... Všichni víme, že v dnešní době je ve velkém množství týmů problém počet hráčů. Ale že třetí tým tabulky okresního přeboru dá k utkání dohromady pouhých osm borců je hodně zvláštní přístup. Myslím, že Žiželičtí mají teď z ostudy kabát.

 

Ale co tento nečekaný výsledek přináší v tabulce? Začnu sestupy z 1.B třídy, kde Býchory stále ještě živí teoretickou naději na záchranu. Los pro zbývající dvě kola má vcelku příznivý. Dva kolínské týmy sestoupí určitě a to znamená sestup tří týmů z okresu. Pokud by šly dolů i Býchory, tak by okres musela opustit čtveřice týmů. A jak tedy v tabulce OP? Břežany jsou první jistý, Zásmuky už také záchranu nevybojují, protože jak s Osekem tak s Konárovicemi mají horší vzájemné zápasy. 

 

Je tedy potřeba ještě rozhodnout pořadí na jedenáctém a dvanáctém místě. Jedenáctý totiž v příznivém případě (záchrana Býchor) nemusí sestupovat. A rozdíl v bodech je pouze minimální - jediný bod. Tak kdo to bude - Osek nebo Konárky?



Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Petr Jandák, trenér: Tady není co komentovat... Soupeř přijel s torzem sestavy, bránili na šestnáctce. My jsme se snažili dávat dovnitř co nejvíce míčů a postupně to tam začalo padat. Nemá to s fotbalem nic společného, ale tři body bereme. Do druhé půle už nenastoupili, že prý se dva zranili a je jich málo...

SK Žiželice
Jiří Kuzma Novotný, trenér: Je to k vzteku. Nějaká zranění, omluvenky, sliby, že přijedou a ... NIC... Prostě takhle se nedá hrát okresní přebor. Za týden nás čeká poslední zápas tohoto ročníku a před domácími diváky, tak doufám, že ho zvládneme lépe.



Sestavy


TJ SK Konárovice
O. Ernyger [-] - M. Brunclík [-] , P. Kopecký [-] , M. Vokoun [-] - D. Plachý [-] , M. Havlíček [-] , L. Marek [-] , R. Pokorný [-] , L. Sojka [-] - M. Černík [-] , M. Patočka [-] -

SK Žiželice
P. Capalka [-] - A. Apiján [-] - D. Živný [-] , J. Šantrůček [-] , A. Schánel [-] , J. Novotný [-] , J. Novotný [-] , O. Hůka [-] , J. Hansl [-] , M. Bubeník [-] , M. Živný [-]

ŽK: 16. D. Živný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŘÍPA Jiří - ZMÁTLO Roman (N), PLACHÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.